Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
care;
e12155229c2c3118c4d9fba819ed8422.jpg

Gunesin inince karanlik gelir Yusuf kardes.

Bahtimiz kara, herhalde o yuzden gunes dogmayacak
Beklentiyi en aza indirdim ben
En ufak olumlu sey mutlu ediyor.
Diger turlu insan kafayi yiyor
Yonetim ve terimin hatalarindan ders cikarip dogru hamllerlede bulunmasini umuyorum simdilik
Sampiyonluk imkansiz degil ama hatalardan ders cikarmak lazim

Kölner Stadtanzeigere gazetesine göre, Modeste cinleri 260 bin dollar primler icin mahkemeye vermis ve sözlesmesini fesh etmeyi istemis. Adamin maasi 10 milyon net yakinmis ve 260 bin prim icin böyle tantana yapmis.

Modeste bize gelse, 2 ay maas almazsa bizi de mahkemeye verip iki takimi soymaya calistikdan sonra Kölne giderdi.

Kölner Stadtanzeigere gazetesine göre, Modeste cinleri 260 bin dollar primler icin mahkemeye vermis ve sözlesmesini fesh etmeyi istemis. Adamin maasi 10 milyon net yakinmis ve 260 bin prim icin böyle tantana yapmis.

Modeste bize gelse, 2 ay maas almazsa bizi de mahkemeye verip iki takimi soymaya calistikdan sonra Kölne giderdi.

Yuh, eger bu dogruysa ve modesteyi alsaydik adam pepe gibi cikmazdi oynamaya. Ama bence cinde sikildi ve kacmak istedi.

Enes çok guzel yerden örnekleme yapmışsın.

Bizim takımın degeri 95m€.. Super Ligin en pahalı takımıyız. Ve bu takım oynanan 16 maçta kendi degerinin çok altındaki takımlara karsı 4 maglubiyet, 5 beraberlik alabiliyor. Ve neticede liderin 8 puan arkasındayız. Sence bir gariplik yok mu??
takımın ne kadar değeri olursa olsun...zirveye oynayan bir takımın en azından 3 tane golcüsü olacak...son Başak maçında olduğu gibi yoksa biz daha çok saç baş yolarız....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

1545342764796.webp
su fotoya ölen kaç kişiyiz?kaç begeni alır bu foto camonnn babyler

Fatih hoca sene basinda orkestrada bir enstrüman eksikse de calar demisti ama bu puan kayiplarini( bir kismini) kendi de forvet alinmadigi gün tahmin etmistir. Her mevki onemlidir ama bazilari daha onemlidir. Forvet ve kaleci olmazsa olmz ve suan bizim icin iki tarafta islemiyor. Ben olsam ortalama üstü bir kaleci alir ve muslera ile rekabete sokarim.

Ha ben şeye de razıyım mesela ekonomiyi çok zorlamadan Alan + Çok iyi bir stoper alıp

Muslera
Linnes-Ozan-Transfer-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Alan-Rodrigues
​

Ha ben şeye de razıyım mesela ekonomiyi çok zorlamadan Alan + Çok iyi bir stoper alıp

Muslera
Linnes-Ozan-Transfer-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Alan-Rodrigues
​

2 forvet olmazsa olmaz bence. Alan sakatlansa yine erene kaliriz. Aslinda Rodrigues satilip belhanda kanada gecerse

Muslera
Linnes ozan serdar ( veya transfer) nagatomo
Fernando badou feghouli belhanda alan transfer

442ye uygun kadro.

Beklentiyi en aza indirdim ben
En ufak olumlu sey mutlu ediyor.
Diger turlu insan kafayi yiyor
Yonetim ve terimin hatalarindan ders cikarip dogru hamllerlede bulunmasini umuyorum simdilik
Sampiyonluk imkansiz degil ama hatalardan ders cikarmak lazim
UEFA KUPAMIZ VAR KUSTAHLASMIYALIM...

TERIM OLMASA EVLADLARIMIZI KIM OYNATICAK HICMI DUSUNMEDIN?

Enes çok guzel yerden örnekleme yapmışsın.

Bizim takımın degeri 95m€.. Super Ligin en pahalı takımıyız. Ve bu takım oynanan 16 maçta kendi degerinin çok altındaki takımlara karsı 4 maglubiyet, 5 beraberlik alabiliyor. Ve neticede liderin 8 puan arkasındayız. Sence bir gariplik yok mu??
Yani reis ben bahanelerin arkasına saklanmasını sevmem ama gerçekten bu sene normal bir lig olmadı
Hakemlerin yaptığı artık eyyamı da aşan taraflı maç yönetimleri
Forvetsiz oynamamız
Yaşadığımız çok aşırı sakatlıklar (Ki hala bazıları dönmedi takıma)
Aldığımız cezalar
Fatih Terim 'in inatla yaptığı kötü oyuncu tercihleri, takımın fizik / kondisyon olarak hiç hazır olmaması

Bizi bambaşka bir yere getirdi. Başımıza bu olaylar gelmeden önce hem Ligde zirvedeydik hem de Şampiyonlar liginde iddiamız sürüyordu. Dediğim gibi bunlardan hiçbirisi Başakşehir 'in 8 puan arkasına düşmemizin haklı bir sebebi değil ama gerçekten normal bir sezon olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt