Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.898
- 26.489
- 3.448
care;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

sampiyon olacagızzirvenin 1 puan gerisinde kalmistik
simdi 8
HOCEA
Beklentiyi en aza indirdim benGunesin inince karanlik gelir Yusuf kardes.
Bahtimiz kara, herhalde o yuzden gunes dogmayacak
Hayri ortadan kaybolmasan lider bile olabilirdik. Bu sene şampiyonluğu kaybedersek sana yazarız.zirvenin 1 puan gerisinde kalmistik
simdi 8
HOCEA
zirvenin 1 puan gerisinde kalmistik
simdi 8
HOCEA
Kölner Stadtanzeigere gazetesine göre, Modeste cinleri 260 bin dollar primler icin mahkemeye vermis ve sözlesmesini fesh etmeyi istemis. Adamin maasi 10 milyon net yakinmis ve 260 bin prim icin böyle tantana yapmis.
Modeste bize gelse, 2 ay maas almazsa bizi de mahkemeye verip iki takimi soymaya calistikdan sonra Kölne giderdi.
takımın ne kadar değeri olursa olsun...zirveye oynayan bir takımın en azından 3 tane golcüsü olacak...son Başak maçında olduğu gibi yoksa biz daha çok saç baş yolarız....Enes çok guzel yerden örnekleme yapmışsın.
Bizim takımın degeri 95m€.. Super Ligin en pahalı takımıyız. Ve bu takım oynanan 16 maçta kendi degerinin çok altındaki takımlara karsı 4 maglubiyet, 5 beraberlik alabiliyor. Ve neticede liderin 8 puan arkasındayız. Sence bir gariplik yok mu??
zirvenin 1 puan gerisinde kalmistik
simdi 8
HOCEA
Ha ben şeye de razıyım mesela ekonomiyi çok zorlamadan Alan + Çok iyi bir stoper alıp
Muslera
Linnes-Ozan-Transfer-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Alan-Rodrigues
UEFA KUPAMIZ VAR KUSTAHLASMIYALIM...Beklentiyi en aza indirdim ben
En ufak olumlu sey mutlu ediyor.
Diger turlu insan kafayi yiyor
Yonetim ve terimin hatalarindan ders cikarip dogru hamllerlede bulunmasini umuyorum simdilik
Sampiyonluk imkansiz degil ama hatalardan ders cikarmak lazim
Yani reis ben bahanelerin arkasına saklanmasını sevmem ama gerçekten bu sene normal bir lig olmadıEnes çok guzel yerden örnekleme yapmışsın.
Bizim takımın degeri 95m€.. Super Ligin en pahalı takımıyız. Ve bu takım oynanan 16 maçta kendi degerinin çok altındaki takımlara karsı 4 maglubiyet, 5 beraberlik alabiliyor. Ve neticede liderin 8 puan arkasındayız. Sence bir gariplik yok mu??
ya baba nasıl kadınlar koyuyon sen o profile ben de serena grandiyi koyarım ozaman erotik diye izin vermiyolardı bana"Fenerbahçe asla eğilmez. Fenerbahçe asla çömelmez." / Ersun Yanal
![]()