Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 forvet olmazsa olmaz bence. Alan sakatlansa yine erene kaliriz. Aslinda Rodrigues satilip belhanda kanada gecerse

Muslera
Linnes ozan serdar ( veya transfer) nagatomo
Fernando badou feghouli belhanda alan transfer

442ye uygun kadro.
Yani reis bana kalsa Rodrigues 'de Maicon 'da Mariano 'da satılsın adam akıllı oyuncular alalım Raphinha&Samatta&Marcano gibi ama devre arasında öyle çok büyük çaplı değişiklikler yapacağımızı düşünmüyorum

Fatih hoca sene basinda orkestrada bir enstrüman eksikse de calar demisti ama bu puan kayiplarini( bir kismini) kendi de forvet alinmadigi gün tahmin etmistir. Her mevki onemlidir ama bazilari daha onemlidir. Forvet ve kaleci olmazsa olmz ve suan bizim icin iki tarafta islemiyor. Ben olsam ortalama üstü bir kaleci alir ve muslera ile rekabete sokarim.
Muslera en az 3 yıl daha as kalecimiz bunu artık kabullenin...biz ilk Muslerayı sorgulamadan önce bir defans 4'lüsünü sabitlememiz lazım...2011-12 sezonu hariç neredeyse her sezon defans hattını değiştiriyoruz..böyle durumda kalende Muslera değil Neuer de olsa birşey yapamazsın...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

zirvenin 1 puan gerisinde kalmistik
simdi 8
HOCEA
galatasarayda_igor_tudor_sistemi_yine_degistiriyortG.jpg
0

Yani reis bana kalsa Rodrigues 'de Maicon 'da Mariano 'da satılsın adam akıllı oyuncular alalım Raphinha&Samatta&Marcano gibi ama devre arasında öyle çok büyük çaplı değişiklikler yapacağımızı düşünmüyorum
kanka her gun FIFA'da kariyer aciyormussun gibi geliyor

maiconu satıp yerine düzgün bi stoper alırız umarım sadece serdar ve ozanla yürümez bu iş ahmeti saymıyorum bile

Kadroya bakıyorum aslında elimizdekileri çıkarsak iyi bir kadro kurarız sonra gözümde apo canlanıyor.

takımın ne kadar değeri olursa olsun...zirveye oynayan bir takımın en azından 3 tane golcüsü olacak...son Başak maçında olduğu gibi yoksa biz daha çok saç baş yolarız....

Golcu, golcu diye tutturdunuz yaaa..
Bir futbol takımı 11 kişiden oluşur. Yeri gelir kaleci bile gol atar. (Muslera penaltıdan atmadı mı?)

95m€ piyasa degeri olan bir takım 16m€ piyasa degeri olan bir takımdan (Akhisarspor) 3 gol yememeli? Dikkatini cekiyorum.. Yememeli.. Atmalı demiyorum.

Muslera en az 3 yıl daha as kalecimiz bunu artık kabullenin...biz ilk Muslerayı sorgulamadan önce bir defans 4'lüsünü sabitlememiz lazım...2011-12 sezonu hariç neredeyse her sezon defans hattını değiştiriyoruz..böyle durumda kalende Muslera değil Neuer de olsa birşey yapamazsın...

Muslera'nın şu performansı savunmayla falan açıklanamaz, kimse kusura bakmasın.

Kesinlikle yas siniri getirmek lazim. 30 yaş üstü ilk 11 de fazla olmamasi gerekiyor. Birde Rodrigues onyekuru gibi adamlar calim atamadiklari icin oyunu cok kilitliyorlar. Mesela deniyorki Galatasaray set oyunu oynayamiyor , yani bu adamlarla nasil oynayacaksin.

Son cumlene katilmiyorum.
Bariz hata yaptigi maclar var
Standart bir kaleci performansiyla puanimiz daha yukarlarda olabilirdi

Şu ferdi kadıoglunu bas bas bagırdık burada alın diye kuşlar kaptı cocuk iyi oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acikcasi kimseye mecbur degiliz. Dunyadaki tek kaleci de muslera degil.kadro konusunda haklisin da ortada pozisyon yokken yaptigi hatalari nereye koyacagiz? Muslera formsuz formu duzelmezse gider bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt