fatih hoca kulubu istedigi gibi oynatıyor masallah asırlık kulubu tek adam düzenine getirdiler. Acilen fatih terım ve yönetım ıstıfa etmelı
bence 1. parma 2. lazio dur
Ozan korkut ve genc yonetimi gelmeli, cengizden birsey olmaz.
hocam resmen ne yapabilirim ben bu çapsızlarla diye bizlere sormuş hocam Allah aşkına elinden geldiğini ardına koyma büyük Galatasaray taraftarı seninle
hocan triplere başlamış,çok iyi forvet alsalar bile batırdı hurdalığa cevirdi takımı... hocan başarısızlığını başkalarına yıkma derdindeki bu onun en meşhur huyudur...
Gecen sene taraftarladan biri Morelos'a Insta'dan yürümüs. Bizim ligde basarili olabilecegini düsünüyorum ben.Samatta hayata gelmez reis, Morelos fener ilgilenmisti ama almadilar ve fran sol is yapar mi bizde bilemem.
Gecen sene taraftarladan biri Morelos'a Insta'dan yürümüs. Bizim ligde basarili olabilecegini düsünüyorum ben.![]()
kusura bakma ulan diye başlayacağım ulan adam mevcut şampiyonluklarının 3 te birini yaşatmış sana.Şampiyonlar liginde cyerek final oynattı uefa kupası aldı sayısız kupa aldı.Bu adam mı dedi yönetime forvet almayın eren bize yeter diye.Hocam demedimi 2 forvet bir stoper istiyorum diye.Ulan sen tiner mi çekiyorsunhocan triplere başlamış,çok iyi forvet alsalar bile batırdı hurdalığa cevirdi takımı... hocan başarısızlığını başkalarına yıkma derdindeki bu onun en meşhur huyudur...
Kim sinirlendirdi seni renktaşkusura bakma ulan diye başlayacağım ulan adam mevcut şampiyonluklarının 3 te birini yaşatmış sana.Şampiyonlar liginde cyerek final oynattı uefa kupası aldı sayısız kupa aldı.Bu adam mı dedi yönetime forvet almayın eren bize yeter diye.Hocam demedimi 2 forvet bir stoper istiyorum diye.Ulan sen tiner mi çekiyorsun
adamlar utanmadan sıkılmadan ve iddaa ediyorum bu senede şampiyon olacağız yeterki bu basiretsiz yönetim sağlam forvet alsın mevcut başarısızlığı ,rüyalarında göremeyecekleri başarıları yaşatan Fatih hocaya yüklüyorlar.Böylelerine Fatih hoca çok hamza gibileri gerek bunlaraKim sinirlendirdi seni renktaş
Tahrik eden şahsiyetleri engelle renktaş. Bazılarının psikolojisi bozuk. Bende mis gibi kimse yok. Yoksa hangi birine laf anlatmaya kalkacaksınadamlar utanmadan sıkılmadan ve iddaa ediyorum bu senede şampiyon olacağız yeterki bu basiretsiz yönetim sağlam forvet alsın mevcut başarısızlığı ,rüyalarında göremeyecekleri başarıları yaşatan Fatih hocaya yüklüyorlar.Böylelerine Fatih hoca çok hamza gibileri gerek bunlara