GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 131

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
512,2K
Sayfa
131/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene taraftarladan biri Morelos'a Insta'dan yürümüs. Bizim ligde basarili olabilecegini düsünüyorum ben.
DBTkFmdXgAAoxJW.jpg:large

premden istenior murhy , 10'dan aşağı da gitmez zaten

Gözünü sevdiğimin cenk ergünü nerde bu herif? Şuan bizde olsaydı alan,falcao falan bizdeydi. Haldun üstünel konuşuluyor ama cenk ergünde transferde başarılı biri. Para vardı da o yüzden rahat aldı demeyin. Adam gerçekten başarılı bir idari menajer. Fatih hocayla eskiden çalışıyordu. Ne oldu şimdi neden kovduk bu adamı? Albayrak,şükrü hanedar ne iş yapar?

Ayrica yetenek varsa su akar yolunu bulur. Sergen hic calismadan neler yapti. Ayrica Emre de hicbir zaman istedigim mevkiye gelmedi. O zaman Hoca neden 6 ayda Milandan kovulur? Veya alt seviye takimlarindan devam etmedi? Sadece futbolcularda degil asagidan yukariya sorun var. Neyse bunlar uzun konular. Ayrica Transfermark 15 yasinda yazabilir ama Emre Yurdesen zamaninda geldi. 11 olabilir veya 12.

11'den 12'ye cikman olumlu ama 12 yasinda da gelmedi. Internetteki kaynaklara göre 14 yada 15 yasinda gelmis ama ben 95'de geldigine eminim. Emre'yi ayni dönem sikeciler de almak istiyordu ama

Bu ara bir sürü konuyu birbirine karistirmissin. Kariyer olarak Emre Sergen'le top diye oynar. Bu durum zaten Türk futbolcusunun neden ilerleyemediginin basit bir örnegi. Sonucta ayni tarz oyuncular olmasalar da Sergen Emre'den daha yetenekli.

Terim'in Milan'dan kovulmasinin pek cok nedeni var. Bu nedenlerden en sonuncusu teknik direktör olarak yetersizligidir. Önemli olan dünyanin taktik olarak en zor ligi olan Italya'da (Fiorentina'da) basarili olup Milan'in patronluguna secilmesi. Böyle bir basarinin yanindan bile gecebilecek bir Türk TD olmadi. Terim'e Italya macerasindan dolayi giydirmek icin baya art niyetli olmak gerekir.

Ben Türk futbolcularda fundamental sorunlar oldugunu yazdim, bunun anlami ülkenin yapisal sorunlari olmasi zaten.

Şöyle bir haber gördüm

SON DAKIKA
Radamel Falcao, Monaco ile sözleşmesini feshetmek istiyor. (WinnerFrance)

Bu nöbet falcao nöbeti olsun.oyuncu felan satmayalim,zaten yerine alacağımız oyuncu bizimkilerden iyi ise ucuz olmayacaktır;uyum sorunu da cabası.neyimiz var neyimiz yok serbest oyuncu statüsüne düşecek falcaoya harcayalim...bir falcao bütün takımın performansını yukarı çeker, komple forvet.tam aradığımız adam.

Transferin son günü kimin imza işlemleri yetişmeyecek bakalım merakla bekliyoruz ...

Şimdi beyler beğenmiyonuz falan da Eren gibi forvetler Avrupa’da 10-15m.
Uyandırayım dedim yani.

is coming

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri