Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
İnşallah 1 ay sonra yeni forvetler ve stoper takımda olur
Abdurrahim Albayrak: "Ocak ayında yapacağımız transferlerle beraber Galatasaray camiasının keyif alacağı bir takım oluşturacağız. Çok yorgunum 24 saat uyuyacağım. Kelimeleri son dönemde yanlış kullandım, Galatasaray taraftarlarını üzdüm. Hepsinden ayrı, ayrı özür diliyorum"
Eyvah eyvah
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bana mi öyle geliyor, yoksa porto basak ve bu macta kondisyon iyidi. Bir tek Belhanda + Fegh dogal olarak bittiler
bu hesap fake mi lan :ddd
ilk loko maci + iki porto macinda fizik problemleri yoktu aslindaProblemimiz kondisyondan ziyade mentaldi zaten
Avrupa'da ise fizik kalitesi olarak zayifligimiz cok goze batti
ilk loko maci + iki porto macinda fizik problemleri yoktu aslinda
kondisyonere bosuna yüklenmisiz. Bizimkiler cöküs icine girip kosmayi birakiyorlar gol yedikten sonraO yuzden ben cogunlukla mental olduguna inaniyorum
atalayın hesap dogrudur belki de digeri değil.diger fake hesabın atalayı takip etmesi de bişeyi değiştirmez.buna da feyk desene sergo. bu hesapta mustafanin hesabindan 1 ay sonra acilmis. mustafaya göre 1 sene daha fazla kullanilmis. musti hesabi takip ediyor atalay babacan (@atalaybabacan1) | Twitter bu da varya iki hesapta gercek yada issizin biri 6 sene önce hesap acmis zira musti hesabi iki atalay hesabinida takip ediyor. bu ikiside denizliden geldi bize. gülüp eglenmelik twitler bunlar, gencecik cocuklar acmis da olabilirler yani ne var bunda. FAIK olsa da olmasa da güldürüyor
![]()
mariano
maicon
eren
ahmet
ömer
defolun
Oha hangi yönetim alacak onu. 2 forvet alsınlar öp başına koy sergencim.medyadaki iblislerin gazına gelmeyin sakın.bu takımın 5 transfere ihtiyacı var,net.stoper,ortasaha,kanat ve 2 forvet
seve seve alacaklarOha hangi yönetim alacak onu. 2 forvet alsınlar öp başına koy sergencim.
M.kapı nın önceden yazdığı veya yazmayıp yazılmış gibi gösterilen cümleleriyle ilgilenmeyin, bunu da magazinleştirmeyin yazık olur çocuğa.