GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 168

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
168/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: "Ocak ayında yapacağımız transferlerle beraber Galatasaray camiasının keyif alacağı bir takım oluşturacağız. Çok yorgunum 24 saat uyuyacağım. Kelimeleri son dönemde yanlış kullandım, Galatasaray taraftarlarını üzdüm. Hepsinden ayrı, ayrı özür diliyorum"

Eyvah eyvah

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ocak ayına kadar uyuyup dinlenecekler sanırım. Sonra uyanıp biraz youtube scouting sonra da seleznoyv.

bu hesap fake mi lan :ddd

buna da feyk desene sergo. bu hesapta mustafanin hesabindan 1 ay sonra acilmis. mustafaya göre 1 sene daha fazla kullanilmis. musti hesabi takip ediyor atalay babacan (@atalaybabacan1) | Twitter bu da var :D ya iki hesapta gercek yada issizin biri 6 sene önce hesap acmis zira musti hesabi iki atalay hesabinida takip ediyor. bu ikiside denizliden geldi bize. gülüp eglenmelik twitler bunlar, gencecik cocuklar acmis da olabilirler yani ne var bunda. FAIK olsa da olmasa da güldürüyor :D

buna da feyk desene sergo. bu hesapta mustafanin hesabindan 1 ay sonra acilmis. mustafaya göre 1 sene daha fazla kullanilmis. musti hesabi takip ediyor atalay babacan (@atalaybabacan1) | Twitter bu da var :D ya iki hesapta gercek yada issizin biri 6 sene önce hesap acmis zira musti hesabi iki atalay hesabinida takip ediyor. bu ikiside denizliden geldi bize. gülüp eglenmelik twitler bunlar, gencecik cocuklar acmis da olabilirler yani ne var bunda. FAIK olsa da olmasa da güldürüyor :D
atalayın hesap dogrudur belki de digeri değil.diger fake hesabın atalayı takip etmesi de bişeyi değiştirmez.
1545594620027.webp
cocuk gercegi yazmıs zaten.hesabı yok işte

Akbil bizden iyi takım değil özellikle bu sezon fakat adamlar puanları en önce iyi savunma oyuncuları sayesinde aliyorlar bizim savunma oyuncularinin hepsi ozan dahil 1 epreluanu etmiyor

Antu'ya bir bakayim dedim, Galatasaray forvet ve stoper alirsa sampiyon olur demisler. Daha Akbaba dönecek, bunun Feghoulisi meghoulisi var diyorlar. Adamlar bile bunu diyorsa Abdürrahim o stoperi ve forveti almak zorunda. Bizi elaleme rezil etmesinler.

M.kapı nın önceden yazdığı veya yazmayıp yazılmış gibi gösterilen cümleleriyle ilgilenmeyin, bunu da magazinleştirmeyin yazık olur çocuğa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri