GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 170

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
170/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim geride kalmamızın nedeni forvet kadar kondisyon sorunumuzdur. Bu takım bu kadro bunu başaramazsa 7 adamda alsak olmaz.Takım iyi çalışırsa heryere basacak tempoyu yakalarsa zaten bayıltır rakibi. Konya rize fener sadece şu 3 maçı tamamen bu şekilde verdik hatta erzurum maçı bile top hep rakipdeydi ikinci yarı inş bunu çözeriz. Uefa da vs napoli arsenal vs dağıtır bizi hayal kurmaya gerek yok.

önde topu tutacak adam lazım drogba gibi ve topla arası iyi olan forvetler lazım.bunlardan biri alan işte digeri bakalım kim olacak

1545596622743.webp
off ben yine asık oldum ya :dddd hocammmm

Muslera
Linnes.. Ozan.. Serdar.. Nagatomo
Feghouli.. Fernando.. Ndiaye.. Belhanda
Alan.. Ba

Rotasyon hücum hattı

Garry... Emre... Onyekuru
...... Eren/Sinan........

Antu'ya bir bakayim dedim, Galatasaray forvet ve stoper alirsa sampiyon olur demisler. Daha Akbaba dönecek, bunun Feghoulisi meghoulisi var diyorlar. Adamlar bile bunu diyorsa Abdürrahim o stoperi ve forveti almak zorunda. Bizi elaleme rezil etmesinler.

Konu o degil kadronun kalitesini Bizde biliyoruz da heyecana ne gerek vardi. Sezona Adam gibi 2 tane Klaus forvetle girsek Su an Basaksehirin 10 puan önünde olabilirdik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon başından bu yana eksik mevkiiler belli,forvet ve stoper diye yırtınıyoruz.Şimdi kalkıp transfer sezonu açılınca hâlâ araştırıyoruz derlerse googleda yaratıcı küfürler aratacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri