Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Veto gelmiş nihayet. Hadi olum git malagaya çak da imzayı kurtulalım senden

son 15 dk sov yapmisiz anlasilan, 0-2den 4-2 yaptik

altyapı forvetleri çatır çatır gol atıyor, bizimki bakıyor. Deneyin la şunlardan birini forvette. ayrıca 30 üstü oyuncu almayın mesela selezynov u falan.

Rodrigues-Mariano ve Maicon 'un büyük ihtimalle gideceğini düşünüyorum Alan ve Muriel 'i alıp yolumuza devam edelim

Muslera
Linnes-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Emre-Belhanda
Alan-Muriel

Birde gerçekleştirebilirsek iyi bir stoper takviyesile 2. yarı bizim için çok daha başka geçer​

Rodrigues-Mariano ve Maicon 'un büyük ihtimalle gideceğini düşünüyorum Alan ve Muriel 'i alıp yolumuza devam edelim

Muslera
Linnes-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Emre-Belhanda
Alan-Muriel

Birde gerçekleştirebilirsek iyi bir stoper takviyesile 2. yarı bizim için çok daha başka geçer​
fernando bu 11de ölür, selasi okunur.

İstediği kadar ölsün reis ben kesinlikle Ndiaye & Donk ikilisini ilk 11 'ye yazmam

Ha orta saha için transfer yapılır o zaman işler değişir ama mevcut durumda benim orta saha oyuncularım bunlardır
belhanda salagin yüzünden fernando ts macinda komple yanliz kalmisti hatirlarsan. Herif ordan oraya giderim derken os tam cökmüstü. Yazin ndiaye'yi yollayip Bernard mensahi almamiz lazim

Problem yok. Emre ve Belhanda defansa yardım eder.

Yanlız doğru bir tespit...belli formasyonlar ve taktiklerle Fernando tek başına DMC yı Tempo açıdan zor götürür.
ts macinda mesela o 3lüyü denemistik. belhanda kirmizi yemeden öncede fernando yanliz kalmisti, kirmiziyi yedikten sorna tamamiyle yanliz kalip cökmüstük

________Melo__Badou
Feghouli___Emre___Belhanda
__________L.Muriel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt