Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atalay yıldırımı begendim 2002lilerden ama bu göktan ısılakta cok yetenekli gerçekten

göktanın asiste bak,erencan da güzel atmış

Son düzenleme:
Fox Sports’un son dakika olarak verdiği habere göre Flamengo, Galatasaray’dan Mariano’yu 5.7m$ karşılığında kadrosuna kattı.

Takimin en büyük sorunlarından biri de n'diaye...Bu adam varken özellikle büyük maçlarda ve deplasmanlarda hep başı kesik tavuk gibi oynayacağız.O bölgede oynayan adam sakin ve pas oyununa hakim olmali.Bu adamın ayağı kötü,koşmaktan başka birşey yaptığı yok.Bu sene tek oturaklı büyük mac oyunumuz porto deplasmzniydi orada da bu herif yoktu.Ayrica geçen sene 2.yarıda büyük maçların hepsinde dengeli oynadık ve bu maçlarda da n'diaye yoktu

Donk oynarken bile daha dengeli oynuyorufz.

Bize selçuk inanın 4 yıl önceki hali lazım o bölgeye.

Inşallah devre arası bir şekilde sürpriz yapıp bu bölgeye bir takviye yapabiliriz yoksa 2.yarı bitmez bu adamla.

Beynini sadece nefes almak için kullanan Eren yerine şu adam oynasaydı 6-7 puan fazlamız vardı.

Bi tarafına çarpar gol olurdu en azından.
valla fatih hoca mugdatı da denedi forvette olmadı,sinanı da denedi olmadı.sinan bi iyi bi kötüydü.mariano ve ereni oynatmasının tek sebebi transferlerinin bi takıma gercekleşecek olması ve piyasa yapmalarıydı.mariano gitmek üzere zaten.son çare ali yavuzdu o da şans bulur artık

belhanda salagin yüzünden fernando ts macinda komple yanliz kalmisti hatirlarsan. Herif ordan oraya giderim derken os tam cökmüstü. Yazin ndiaye'yi yollayip Bernard mensahi almamiz lazim
Yazın Ndiaye gider Leicester 'da artık iyice kadro dışında kalan Adrien Silva 'yı alabilirsek

Fernando Reges-Adrien Silva orta saha ikilisi ile oynarız o zaman bişey demem

Ama şu anda Ndiaye & Donk ikilisi ne elle tutulur defans katkısı veriyor ne de hücum birde üstelik ikisi de çok fazla hata yapmaya başladı Ndiaye dün bir gol hediye etti mesela Başakşehir 'e Moskova maçında aynı pozisyonda 3-4 hata yaptı üst üste
Donk zaten iyice eski Donk 'a dönüştü vurdumduymaz tavırları beni çileden çıkarıyor

Atalay-Celil-Abdussamed filan değerlendirilsin yine de Ndiaye & Donk filan oynamasın

Ha ne olur dakika 60 oyunun direnci iyice kopmuş rakip büyük boşluklar vermeye başlamıştır Ndiaye & Onyekuru gibi adamlar oyuna girer ileride ki boşlukları değerlendirmeye çalışırız
Fernando dediğin gibi iyice yorulur o zaman Donk oyuna girip Fernando 'yu dinlendirebilir ama kesinlikle ikisinin ilk 11 'de yeri yok

1544970708594.webp

1544966877347.webp
bartugların macı var izlesenize.yeni ozan kabak emin bayram da oynuyo.samet yedek niyeyse.ben olsam yusuf erdemi sagbekte oynatır,murat şeneli sag kanata koyarım.ama yusufu forvete koymuslar yine manyaklar

yusuf erdem---emin bayram

----------bartug-samet-----------

--------------ismail

murat şenel--------------selman

olabilirdi.hepsi milli takım oyuncusu

Fox Sports’un son dakika olarak verdiği habere göre Flamengo, Galatasaray’dan Mariano’yu 5.7m$ karşılığında kadrosuna kattı.
Oha derim bence çok karlı bir satış olur bizim için. Aslında gerçek olabilir Flamengo V.Junior 'dan 61 mil.€ Paqueta 'dan 35 mil.€ kazandılar ve kadrolarında doğru düzgün bir sağ bekleri yok Mariano kalitesinde bir adam için paraya kıyabilirler

u 16lar 10 kişi kalmıs.ama 1 -0 öndeyiz.lan selman nefis geldi kanattan

5,7 milyonluk teklif olsa maca bile cikmazdi adam. Biz hayatta riske girmeyi istemezdik öyle bir teklif masada olsa.

3 milyonu gecen rakam beni baya sasirtir.

olum bu batın da iyiymiş lan.la yusuf erdem gümüş topla dönüp ne vurdu topa ya.hakem de bayan ha

ohahhhhhaaa bu yusuf erdem ters topta atıyo kanada...forvette oynar ortasahada altyapı hocalarından özür diliyorum.harbi cok yetenekli

arkadaşlar bu yusuf erdem gümüş 1 seneye a takıma cıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt