Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
O dumduz oyuncu dedigin adam 6 ay sonra takima 16 milyon kazandirdi, ha diyeceksin ki PL takimlari sever boyle bonservisler odemeyi ama gunun sonunda 16 milyon kazandirip gitmis bir oyuncu, su an butun takim gibi formsuz ama orta sahamizin en iyi 8 numarasi, belki de ligin en iyi 8 numaralarindan biri. Delip gibi kosuyor diyorsun ama yillar sonra dikine dribbling yapan bir orta saha izledik ve izliyoruz.Ben anadolu da her futbolcu çöp diye birşey demedim hiç bir zaman bu yüzden yanıldım diyecek bir durum yok.
Anadolu dan fahiş fiyata adam alınmaz. Ndiaye için de fikrim hâlâ aynı, senin veya başkasının ona tapması benim umrumda değil. Galatasaray orta saha oyuncusu 5m yanındaki adama pas atmasını beceremiyorsa burada yeri yoktur.
Geçen sene adamın tek artısı deli gibi koşup enerjili olması derken bana laf atıyorlardı ama bu sezon görüyoruz bu savaşçı hali olmayınca ne kadar dümdüz bir oyuncu olduğunu.
sent via GSC
Anadolu oyuncularina gelince, yazin transfer doneminde Treze ve Diagne isimleri gundeme geldiginde bir tane olumlu yorumun yoktu.