GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 203

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
203/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben anadolu da her futbolcu çöp diye birşey demedim hiç bir zaman bu yüzden yanıldım diyecek bir durum yok.

Anadolu dan fahiş fiyata adam alınmaz. Ndiaye için de fikrim hâlâ aynı, senin veya başkasının ona tapması benim umrumda değil. Galatasaray orta saha oyuncusu 5m yanındaki adama pas atmasını beceremiyorsa burada yeri yoktur.

Geçen sene adamın tek artısı deli gibi koşup enerjili olması derken bana laf atıyorlardı ama bu sezon görüyoruz bu savaşçı hali olmayınca ne kadar dümdüz bir oyuncu olduğunu.

sent via GSC
O dumduz oyuncu dedigin adam 6 ay sonra takima 16 milyon kazandirdi, ha diyeceksin ki PL takimlari sever boyle bonservisler odemeyi ama gunun sonunda 16 milyon kazandirip gitmis bir oyuncu, su an butun takim gibi formsuz ama orta sahamizin en iyi 8 numarasi, belki de ligin en iyi 8 numaralarindan biri. Delip gibi kosuyor diyorsun ama yillar sonra dikine dribbling yapan bir orta saha izledik ve izliyoruz.

Anadolu oyuncularina gelince, yazin transfer doneminde Treze ve Diagne isimleri gundeme geldiginde bir tane olumlu yorumun yoktu.

ilkyarının özeti :futbolcular konusunda herkes yanıldı.kimisi ya sakat ve kilolu geldi,kimisi bi iyi bi kötü oynuyor,kimisi fiziksel düşüşler yasadı.gecen sezon fatih hoca geldi şampiyon olduk.bu sezon basında hocaya vadedilen forvet transferleri ve stoper transferi yapılmadı.hakemler,tff dogradı takımı ve hocadan mahrum kaldık.eren yerine mugdatı sinanı oynatsın dedik oynattı yine sonuc alamadık.genclere sarıldınız,kupa maçında yunusa emre colak yeaaa diyenler oldu,celil çöp yapıldı hemen.gencleri de öyle hemen sahaya süremeyecegimizi anladık ama sanırım.bu takım her an gol yiyebilir,yakamayız bu cocukları futbol fantazileriniz için.

son olarak altyapıya laf edip edip sonradan sonradan altyapıcı olanlar varsa göremedim,ben de engelliler çünkü.

Can Buyuk ve Sergen Zeren kendine en akilli sanan, futbol bilgisi yuksek zandeden sahislardar. Bloklayin gitsin.
yahu sen bende zaten engellisin.beni engelle geç.ayrıca ben hiç bi zaman zeka fıskıran yorumlarda bulunmadım forumda.her zaman şakasına takıldım burda.madem rahatsızsızn yorumlarımdan ,engelle.zaten iyi de takip etmemişsin.benim bütün yorumlarım altyapıya dair nerdeyse ve eglencesinedir.

nöbetten nöbete forumdayım.o yuzden bu kadar ciddiye alma herseyi

O dumduz oyuncu dedigin adam 6 ay sonra takima 16 milyon kazandirdi, ha diyeceksin ki PL takimlari sever boyle bonservisler odemeyi ama gunun sonunda 16 milyon kazandirip gitmis bir oyuncu, su an butun takim gibi formsuz ama orta sahamizin en iyi 8 numarasi, belki de ligin en iyi 8 numaralarindan biri. Delip gibi kosuyor diyorsun ama yillar sonra dikine dribbling yapan bir orta saha izledik ve izliyoruz.

Anadolu oyuncularina gelince, yazin transfer doneminde Treze ve Diagne isimleri gundeme geldiginde bir tane olumlu yorumun yoktu.
Trezeguet ye karşı değildim ki. Bin kere yazdık adamı alacaksan gidip Belçika dan alacaktın. Ancak Kasımpaşa nın almasını bekleyip daha sonra talip olursan tabi ki karşı çıkarım bu işe. Ne güzel ya adamların 2 Milyona aldığı adamı aynı transfer döneminde daha fazla paraya almaya kalkıyorsun.

Diagne için ne yazdığımı hatırlamıyorum ama ben iki tane forvet alacaklarını bekliyordum açık açık kameralar önünde söyledikleri için. Ama böyle olacağını bilseydim Diagne yi alsınlar derdim.

Apo soytarısı affedersin ağzımıza etti resmen.

sent via GSC

Hahahahaha Apocuğun ile sana mutluluklar dilerim.

Hoca yı satan adama hâlâ tapıyorsun.

sent via GSC
Sarper her geldiginde sampiyon olan, oyuncularin sorunlariyla ugrasan, sagligini kenara birakip kotu gunde elini tasin altina koyan adama tapiyor, sen ise biz gecen sezon sampiyonluga dogru giderken bayram degil seyran degil Ersin Duzen'in programina katilan ve gundemi degistirmeye calisan, eski konulari tekrar gundeme getiren adama tapiyorsun.

Sarper her geldiginde sampiyon olan, oyuncularin sorunlariyla ugrasan, sagligini kenara birakip kotu gunde elini tasin altina koyan adama tapiyor, sen ise biz gecen sezon sampiyonluga dogru giderken bayram degil seyran degil Ersin Duzen'in programina katilan ve gundemi degistirmeye calisan, eski konulari tekrar gundeme getiren adama tapiyorsun.

Benim taptığım falan yok kimseye,hakkaniyetli eleştirilecekse herkes eleştirilsin.Ben karşımdaki adamın art niyetli olduğunu bildikten sonra gerisi hikaye.Adam geliyor istediğini asıyor istediğini kesiyor istediğine defol git diyor istediğini hain ilan ediyor ve burada kimseden tepki görmeyeceğini düşünüyor.Oh ne güzel iş valla. :D

Gördük çok sevdiğiniz Apo nuzu bu sezon.

Tarihimizin en kolay CL grubuna düştük, ligde bütün rakipler tel tel dökülüyor ama yapmadığı tek bir transfer ile o çok sevdiği Galatasaraya ihanet etti, milyonlarca Euro dan mahrum kaldık ve şampiyon olamazsak da kalacağız.

Ama olsun Apo çok iyi Galatasaraylı, gece gündüz Galatasarayı düşünüyor.

sent via GSC

Tarihimizin en kolay CL grubuna düştük, ligde bütün rakipler tel tel dökülüyor ama yapmadığı tek bir transfer ile o çok sevdiği Galatasaraya ihanet etti, milyonlarca Euro dan mahrum kaldık ve şampiyon olamazsak da kalacağız.

sent via GSC

O mantıkla senin Aysal'ın az daha 0 çekiyordu onu savunup bir de utanmadan laf mı atıyorsun?

Forvetsizlikle de alakası yok 6 maçın tamamının.Demagojiye gerek yok.

twitterda gizli aysalcıyım anasını satayım.aysala yönelik tek laf etsem fatih teirm grubu paramparça eder.öyle manyak delisiler hocanın.hocayı gencelr konusunda bile eleştiremiyorum bunların yuzunden

O mantıkla senin Aysal'ın az daha 0 çekiyordu onu savunup bir de utanmadan laf mı atıyorsun?

Forvetsizlikle de alakası yok 6 maçın tamamının.Demagojiye gerek yok.
Tabi canım hiç yok alakası.

Takımın az çalıştırılmış olmasını falan da kabullenmezsiniz herhalde.

Başkan, Apo gereksizi, Terim falan suçlu değil suçlu benim galiba.

sent via GSC

Tabi canım hiç yok alakası.

Takımın az çalıştırılmış olmasını falan da kabullenmezsiniz herhalde.

Başkan, Apo gereksizi, Terim falan suçlu değil suçlu benim galiba.

sent via GSC

Takım yazın iyi çalıştırılmamış yani buna burada karşı çıkan kimse yok neredeyse.Fark sen bunu nefret diliyle düşmanca bir tavırla söylüyorsun.Senin sevmediğin nefret ettiğin insanların hiç hata şansı yok sana göre.Hata yapınca insanlar aha işte ben haklıydım diyorsun cart bitti gitti.Ama sevdiklerinde de tam tersi,hatalarını tolere ede ede bitiremiyorsun.Ve işin ilginci kendini ısrarla bundan farklı görüyorsun ben ona şaşırıyorum.

sent via GSC
Hata yaptigini herkes biliyor, kendi de farkinda ve bunu duzeltmesi icin ocak ayi bir firsat.

Bu adam sagligini kenara birakip kulup icin gece gunduz calisiyor. Herkesin kactigi donemde geldi gorev aldi.

Ha diger hatasi da mac sonrasi cikip konusmasi, konusmamali, diger yoneticiler konusmali cunku Apo fazla duygusal ve bu son bir kac ay kendisini yipratti cok belli oluyor. Konusunca sacmaliyor. Ama sirf bu hatadan dolayi Apo'ya hakaret etmek hic yakismiyor.

bu transfer donemı de fener onu alıyor bunu alıyor diye kafa utulemeyin ALLAH ASKINA.wilshere wilshere dediniz adam sakat ortada yok

1545693781948.webp
1545693795750.webp
işte bunlar transfer diye diye feneri folloş ettiler.yine dogru gözlem yok.rodrgiues yetersiz ve dengesiz,onyekuru gecen sezon 7 ay oynamadı,hala sakatlık etkisi var.rodrgiuesin bi tane orta yaptıgını görmedim bu sezon.çalımlar aynı ve boşa.

fernando golleri en guzel yerden izliyo,canı isterse oynuyo bu sezon ve fiziksel düşüşü var.ndiaye tamamen dengesiz.feghoulide haklılar biraz.sampiyon olduk ama planlamamız yanlıstı.yanlıs bi takım kurdu dursun ve yönetimi

Ekli dosyayı görüntüle 34875Ekli dosyayı görüntüle 34876işte bunlar transfer diye diye takımı folloş ettiler.yine dogru gözlem yok.rodrgiues yetersiz ve dengesiz,onyekuru gecen sezon 7 ay oynamadı,hala sakatlık etkisi var.rodrgiuesin bi tane orta yaptıgını görmedim bu sezon.çalımlar aynı ve boşa.

fernando golleri en guzel yerden izliyo,canı isterse oynuyo bu sezon ve fiziksel düşüşü var.ndiaye tamamen dengesiz.feghoulide haklılar biraz.sampiyon olduk ama planlamamız yanlıstı.yanlıs bi takım kurdu dursun ve yönetimi

kimse yok diye twitterdan screenshotlarla mi tartisiyon sergio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt