yok yav ortaya yorum yaptım işte.fener taraftarı hala transferle işin olacagını sanıyo yazınki gibi.planlama dogru olmazsa işleri yaş.hem 6-7 transfer birden yapmakta çözüm degil öyle.kimse yok diye twitterdan screenshotlarla mi tartisiyon sergio
yok yav ortaya yorum yaptım işte.fener taraftarı hala transferle işin olacagını sanıyo yazınki gibi.planlama dogru olmazsa işleri yaş.hem 6-7 transfer birden yapmakta çözüm degil öyle.kimse yok diye twitterdan screenshotlarla mi tartisiyon sergio
tyler durden sergen diyebilir miyiz artık kendisinekimse yok diye twitterdan screenshotlarla mi tartisiyon sergio
2008 kastettiğim ,efecanlı sezon 2008di.yasım yeterliydi cocuk olsam da,hafızam müthiştir
ben hiç fm oynamadım,anlamam fmden ama iyi bişey herhalde 16 olmasıFm 2005 de dribling 16 ydı efecanın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben hiç fm oynamadım,anlamam fmden ama iyi bişey herhalde 16 olması
anladım.irfan basaran harbiden iyi yetenekti.oguz sabankay ve ardaları izlemedim hiç ama oguz sabankaydan da umutluymusuz.stoperde büyük seyler beklenen erkan ferin fair play ödülü almıs 2006da uefa tarafından,etoyla resmi vardı.internet sitesinde görmüştüm 10 sene önce falan.şu an altyapıda da görevli sanırım.Top sürme oluyor , irfan başaran vardı 14 yaşındaydı oyunda daha, cok iyi gelişiyordu umarım mustafa kapı öyle olmaz sonu . Cafercan aksu ve özgürcan özcanda iyilerdi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iste bu !
Ekli dosyayı görüntüle 34877Ekli dosyayı görüntüle 34878ardaların jenerasyona yazık olmus gercekten @Selim Büyükada