GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 204

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
204/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvete Alan + Muriel
Stoper Miranda yada Cahill
Orta saha ırkçılık olarak görmeyin ama mümkünse beyaz beyniyle top oynayan bi orta saha ile bu takım Sampiyon zatende avrupada yari final banko

Robinho geçen maç 45 dakka iyiydi ama nefesi yetmedi 2 yarı.Türkiyeden oyuncu alcaksak bu trezege olmalı yaşı geregi trezege belhanda feghouli tehlikeli olur baya ileri üçlü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilkyarıda sürpriz bi golcü cıkarabilseydik ki bu nagatamo veya mariano da olabilirdi.4-5 puan alabilirdik ekstradan ama olmadı.ömer bayram pozisyonlara girdi ama bursa,konya ve bjk macıyla beraber toplamda 5 puanımıza mal oldu,golleri kaçırarak.

Forvetsizlige ragmen tam takimken fazla gol sorunumuz olmadi. Takimin ayariyla fazla oynamadan 2 forvet 1 stoper yeter. Fernando'dan daha iyisi varsa 1 de orta saha ile iyi takim oluruz . Yeterki forvet ve stoper transferleri cok saglam olsun.

Top sürme oluyor , irfan başaran vardı 14 yaşındaydı oyunda daha, cok iyi gelişiyordu umarım mustafa kapı öyle olmaz sonu . Cafercan aksu ve özgürcan özcanda iyilerdi

anladım.irfan basaran harbiden iyi yetenekti.oguz sabankay ve ardaları izlemedim hiç ama oguz sabankaydan da umutluymusuz.stoperde büyük seyler beklenen erkan ferin fair play ödülü almıs 2006da uefa tarafından,etoyla resmi vardı.internet sitesinde görmüştüm 10 sene önce falan.şu an altyapıda da görevli sanırım.

1545698156363.webp
1545698169227.webp
ardaların jenerasyona yazık olmus gercekten @Selim Büyükada

Kesinlikle ugur demirok , ferhat özütorun , ugur uçar , anıl karaer , erkan ferin , mehmet güven ,cafercan , aydın yılmaz ,zafer sakar ,oguz sabankay , ugur akdemir,cagrı yarkın,volkan bekci ,arda.. bu kadrodan sadece Ardadan faydalandık . En az 4 ,5 oyuncu varmış kaliteli saydıklarım arasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt