Can Akasra
Büyük Kaptan
Başkanın oğlu falan değil o hesap yaw kim uyduruyor, Merak ettim baktım tek çocuğu var ismi de Serkan Cengiz, Evet şimdi Burak Elmas'ın tweet'ini gördüm ama tuhaf hem ismi sahte hem hesap bir tuhaf
Büyük ihtimal gerçek. Genel kurul üyeleri falan onaylamış olduğunu.Hakan gerçek mi ?
Allah Allah milletin nabzini ölçmek içinmi yapiyorlar kim izin verir ki buna acayip ?Büyük ihtimal gerçek. Genel kurul üyeleri falan onaylamış olduğunu.
Başkanın oğlu olduğunu kim söyledi ? bence öyle birşey olamaz ya
Aysal döneminde de sürekli gazprom,emirates falan söyleniyordu.en son babayı aldıkher yıl forma sponsorluğu için Socar'ın ismi geçer ve her yıl yalan olur. Büyük bir ihtimal bu da yalan çıkacak.
Aga trolleniyor da olabiliriz akıl hastası çok cünki.
Galatasaray sokar şakaları ile güzel bir işbirliği olur
bir ay önce demis bu
bir ay önce demis bu
Aga trolleniyor da olabiliriz akıl hastası çok cünki.
bir ay önce demis bu
alan bu da bitmis demisti coktan. Sarper alani yalanladi mi?İlginç sarper cengiz, kendisini yalanlamış alan konusunda ama :d
Kaynak.doğruysa da böyle bişeyin olması da normal.o sinsi yalı çocuğu alışkanlık haline getirdiFLAŞFenerbahçe'nin, Galatasaray'ın ilgilendiği ve Ocak'ta sözleşmesi bitecek olan Alan ile temasa geçtiği iddia ediliyor.![]()
Yok öyle değil bundan 4 gün önce falan özlem, "çin kaynaklarından aldığım bilgiye göre alan bitti hayırlı olsun" demişti. Sarper de kaynak göster falan demiş bu da gösterememiş genel olarak zıtlar gibi görünüyor. :dalan bu da bitmis demisti coktan. Sarper alani yalanladi mi?