Sevilla'dan ayrılması beklenen Muriel için şartlar Fiorentina dese de daha cazip bir ihtimal çıktı, o da Galatasaray'dan. [Estadio Deportivo]
Sevilla'dan ayrılması beklenen Muriel için şartlar Fiorentina dese de daha cazip bir ihtimal çıktı, o da Galatasaray'dan. [Estadio Deportivo] La Fiorentina prefiere a Muriel cedido; el Galatasaray pregunta
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Balotelli ve Alan iyi bir ikili olabilirdi bence. Balotelli'nin Fransa'da formsuz olmasına veya başka bir sıkıntı yaşamasına bakmayacağım, ciddi katkı vereceğine şüphem yok. Ancak bizim teknik heyetinde Balotelli gibi sıkıntı yaşatması muhtemel bir oyuncuyla almasını geçtim ilgileneceğini hiç sanmam şu nokta da. Balo haberlerine fazla denk gelmedim ama illaki çıkacaktır, balon olması kuvvetle muhtemel.
Wifried Bony,Mangala haberleri patlar yakında. Mangala'nın gelmesini isterim son durumu nedir bilmiyorum ancak düzelebileceğini düşünüyorum.
Samuel Chukwueze - Oyuncu profili 18/19
Bu oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Potansiyeli bayağı var gibi. İlgilenebilir
Galatasaray, Alan Carvalho ve Demba Ba transferinde sona geldi.
Forvet transferleri bu iki isimle tamamlanmak isteniyor.
Stoper transferinde ise düşünülen isim Luiz Felipe.
Lazio forması giyen 21 yaşındaki futbolcu için sezon sonuna kadar kiralama teklifi yapıldı.Bu sanki biz kullanilarak fiyat yukseltmeye calisiliyor gibi geldi bana
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkanın oğlu olduğunu kim söyledi ? bence öyle birşey olamaz yaYav adam başkanın oğlu dahada mı bilmesin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakan gerçek mi ?Başkanın oğlundan çalıyor hepsi şuan çakal muhabirler :d