GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 223

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,3K
Sayfa
223/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla'dan ayrılması beklenen Muriel için şartlar Fiorentina dese de daha cazip bir ihtimal çıktı, o da Galatasaray'dan. [Estadio Deportivo]

Balotelli ve Alan iyi bir ikili olabilirdi bence. Balotelli'nin Fransa'da formsuz olmasına veya başka bir sıkıntı yaşamasına bakmayacağım, ciddi katkı vereceğine şüphem yok. Ancak bizim teknik heyetinde Balotelli gibi sıkıntı yaşatması muhtemel bir oyuncuyla almasını geçtim ilgileneceğini hiç sanmam şu nokta da. Balo haberlerine fazla denk gelmedim ama illaki çıkacaktır, balon olması kuvvetle muhtemel.

Wifried Bony,Mangala haberleri patlar yakında. Mangala'nın gelmesini isterim son durumu nedir bilmiyorum ancak düzelebileceğini düşünüyorum.

Samuel Chukwueze - Oyuncu profili 18/19

Bu oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Potansiyeli bayağı var gibi. İlgilenebilir

Balotelli ve Alan iyi bir ikili olabilirdi bence. Balotelli'nin Fransa'da formsuz olmasına veya başka bir sıkıntı yaşamasına bakmayacağım, ciddi katkı vereceğine şüphem yok. Ancak bizim teknik heyetinde Balotelli gibi sıkıntı yaşatması muhtemel bir oyuncuyla almasını geçtim ilgileneceğini hiç sanmam şu nokta da. Balo haberlerine fazla denk gelmedim ama illaki çıkacaktır, balon olması kuvvetle muhtemel.

Wifried Bony,Mangala haberleri patlar yakında. Mangala'nın gelmesini isterim son durumu nedir bilmiyorum ancak düzelebileceğini düşünüyorum.

Samuel Chukwueze - Oyuncu profili 18/19

Bu oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Potansiyeli bayağı var gibi. İlgilenebilir

iş yapar ama takımı da bırakır mı orası ayrı konu

Ba gibi değil de yine Alan gibi teknik ve hızıyla öne çıkacak bir oyuncu alınacağını düşünüyorum Alan'a ek olarak bir forvet olacaksa.
Muriel haberlerini gördüm, Alan ve Muriel çok başarılı işler yapabilir bu kadro da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt