Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
DEMBA BA'YA HAYIR
yav az sabredin.albayrak anlastıgımız oyuncular var dedi"Alan transferinde sona gelindi"
"Alan için istenen imza parası yüksek bu düşürülmeye çalışılıyor, Uçak bileti vs isteklerde de orta yol bulunmaya çalışılıyor"
= :red::red::red::red:
️Polyanna olmak icin sarfettigin cabanin hastasıyım. Albayrak 2 tane forvet alacagizda demisti.yav az sabredin.albayrak anlastıgımız oyuncular var dedi
Turkiye gazetesi ve volkan kilicin haberi.Luiz Felipe ne iş
Turkiye gazetesi ve volkan kilicin haberi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende izlemedim ama analizleri iyi. Uzun boylu güçlü sert ve geriden oyunu iyi kuran bir stopermis ayrica baya hızlı diyorlarYok bro onu gördümde izleyen var mı ben hiç izlemedim
Bende izlemedim ama analizleri iyi. Uzun boylu güçlü sert ve geriden oyunu iyi kuran bir stopermis ayrica baya hızlı diyorlar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luka Jovic, 21 yasinda, bu sezon toplam 23 maca cikmis ve 17 golu 4 assisti var, Benfica 6.6 milyona almis, 2 sezondur Frankfurt'da kiralik oynuyor ve an itibariyle Bundesliga'nin gol krali
Genoa'nin polonyali forveti Piatek, 23 yasinda, 4.5 milyona almislar, bu sezon toplam 19 maca cikmis ve 20 golu var ve an itibariyle italya liginin gol krali
Kasimpasa'nin gecen sezonun devre arasinda belese aldigi Diagne'nin bu sezon ligde 20 golu var ve gol krali
Celta Vigo'nun 4 milyona aldigi uruguay'li forvet Gomez gecen sezon ligde 36 macta 18 atmis, bu sezon ise 15 macta 8 gol
Lyon'in aldigi Ferland Mendy ve Ndombele. Nice'in aldigi Cyprien ve Atal. PSV'in aldigi Lozano ve Gutierrez. Celta Vigo'nun aldigi Lobotka ve Sisto. Udinese'nin aldigi Seko Fofana, Genoa'nin aldigi Kouame.
Demek ki dogru arastirma ve scout ile dusuk maliyete iyi oyuncular alinabiliyormus. Bizim Emre Utkucan'dan henuz boyle hamleler goremedik.