GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 229

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,3K
Sayfa
229/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu özlem bayram her ismi geçenle ilgili yorum yapıyor Llorente,fatih,demba ba,ribery,rolando gibi isimleri yalanlamış,alan,muriel,luiz felipe anlaşmaya yakın yada anlaşıldı demiş..
falko çok az yazıyor alan için oda bitti yazmış duyumcular içinde en değişiği bu diyebiliriz..
SİZ Bİ TARAFLARINDAN UYDURAN DUYUMCULARDAN OLSAYDINIZ NEYE GÖRE YAZARDINIZ İSMİ GEÇENLERİ NEYE GÖRE DOĞRULAR YADA YALANLARDINIZ ??

bana onyekuruyu bilen duyumcu getirin, gerisi fasa fiso. bipspor disinda güvenilir kaynak yok, yurt disindan haber gelirse gelir

Modeste'nin de uçak saati belliydi, instagramdan mesajlar veriyordu, her hesap kesin olduğunu söylüyordu olmadı. Ve açıklama Gomis'in yollanmasındaki açıklamayla yine aynıydı: Galatasaray'ı uçuruma atacak değiliz, ffp kuralları vs vs.

Alan'da da benzer durum söz konusu. Ve takımın aradığı tarzda oyuncu profili. Ne yaptığını bilecek, gol vuruşlarında rahat, oyun zekasını da konuşturan. Yine umut aşılanıyor, yine aynı atmosfer var. İki arada kalıyorum. Modeste'nin olmayışına cidden üzülmüştüm.

Yahu modesteyle şu adamı kıyaslamayın. Modestenin çok ayrı bir durumu vardı. Anlıyorum korkunuz var. Yönetim aynı acemilikleri yapamaz bitti o iş. Daha transfer sezonu açılmamış ama şu konu doğru duyumcuların hepsi birbirlerinden çalıyorlar kimseye güvenmemek en doğrusu gibi.. Ama alanın geldiğini düşünüyorum.

Yahu modesteyle şu adamı kıyaslamayın. Modestenin çok ayrı bir durumu vardı.

Yoktu, sonradan ortaya çıktı. Alan'ın transferinde de şu an için -sosyal medyada yazıldığı kadarıyla- sorun görülmüyor. Muğdat Çelik'i 2.forvet olarak alan yönetimden bahsediyoruz. Ucuza gelsin diye Onyekuru alındı. Ömer de keza aynı şekilde. Hangi yönetim sezon öncesi 'net' transferler değil de sırf ucuza gelsin diye kumar oynasın ki? Devre arası beklenen transfer -sezon öncesi transferleri gördükten sonra- Seleznyov, kiralık genç oyuncu falan olur. Hayal dünyasında mı yaşıyoruz acaba demiyor değilim sezon öncesi tabloyu hatırladıktan sonra.

Yoktu, sonradan ortaya çıktı. Alan'ın transferinde de şu an için -sosyal medyada yazıldığı kadarıyla- sorun görülmüyor. Muğdat Çelik'i 2.forvet olarak alan yönetimden bahsediyoruz. Ucuza gelsin diye Onyekuru alındı. Ömer de keza aynı şekilde. Hangi yönetim sezon öncesi 'net' transferler değil de sırf ucuza gelsin diye kumar oynasın ki? Devre arası beklenen transfer -sezon öncesi transferleri gördükten sonra- Seleznyov, kiralık genç oyuncu falan olur. Hayal dünyasında mı yaşıyoruz acaba demiyor değilim sezon öncesi tabloyu hatırladıktan sonra.
Bu arada sonradan oldu ama gerçekten öyle bir durum var hala sıkıntılı o konu. Korkunu anlıyorum. Gerekli dersler alınmıştır. Yönetim elli kere ocak ayını işaret etti. Sonra albayrağın anlaştığımız oyuncular var diye net bir açıklaması var. Hocanın da haberi vardır. O yazındı acemilikti aptallıktı. Aynı hataya düşmeyecekler.

Alan alınır ama yanına yok balotelli yok falcao geçin o işleri. Alan zaten maliyetli olacak yanına ya genç bir isim gelir ya da kiralık tecrübeli bir isim gelir.

transferleri beklerken ben

giphy.gif

Bence bir yedek santrafor olarak Ahmed Hassan Mahgoub'u alabiliriz aslinda iyi bir yedek satrafor olabilir. Braga'da ucuz bir miktara birakabilir,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt