GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 230

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,3K
Sayfa
230/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu fener devre arasında fdp yi delip çok oyuncu alacaz diyorda ne fb liler ne bizim taraftar ulan 17. Sıradaki takıma kim niye gelsin diye söylemiyor bunlar devre arasındada kimseyi alamaz ancak çin fiyatlarını verirlerse belki 2.3 veteran gelir

Bu arada sonradan oldu ama gerçekten öyle bir durum var hala sıkıntılı o konu. Korkunu anlıyorum. Gerekli dersler alınmıştır. Yönetim elli kere ocak ayını işaret etti. Sonra albayrağın anlaştığımız oyuncular var diye net bir açıklaması var. Hocanın da haberi vardır. O yazındı acemilikti aptallıktı. Aynı hataya düşmeyecekler.

Bende senin umudunu ve güvenini anlıyorum. Bu rezillikleri yaptıktan sonra anlaşmalar erkenden yapılmıştır'a inanmak istiyosun haliyle. Bu yönetim transfer konusunda öyle rezillikler yaşattı ki (Maicon'u yerine kimseyi almamışken son saatlerde satmaya kalktı bu ayrı rezillikti evrakları tamamlamayıp satamamak ayrı rezillikti, Feghouli'ye karşı aylarca mobbing uygulanıp sonradan kazanmaya çalışmalar vs.) bu sefer gaza gelmemeyi tercih ediyorum ben. Aslında günü gününe yaşamayıp strateji üretsek yönetimi sosyal medyada toplu olarak mizahi dille uyarsak daha işe yarayabilir. Bu arada Albayrağın açıklamasını izledim. Anlaştığımız oyuncular var dedikten sonra anlaşacağız oyuncularla gibi bir cümle kullanıyor. O açıklama güven vermenin aksine ''hala duygulara oynamaya çalışıyor'' dedirtti bana.

Tüm bunların sonucunda neden bu tavrı takındığımı yazıyım. Ya ciddi sorunlar var (yani hakikaten maddi sıkıntılar, belki uefa ile gelecekten kötü haber endişeleri var ki transfer yapamadılar) diyorum ya da hakkaten iş bilmezler. İş bilmezler şeklinde kişisel bakmak istemesem ortada açıklanamayan bir şeyler var çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt