GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 246

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,5K
Sayfa
246/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
didem soydan kim yav insan fotograf atar levent abicim
1545834976096.webp

muhtemelen bizim vasıfsız yönetim seve seve en az iki forvet bir stoper alacak almak zorunda.robinho konusuna gelince sürekli maç izleyen iddaasever bir Galatasaraylı can dostum ilk yarı bittiğinde şöyle dedi bu robinho maksimum 45 dakikalık topçudur ikinci yarı görürsün hep kaçak dövüşücek ki öylede oldu sittirsin gitsin başakşehire yani.Şampiyonluk konusuna gelince Allahın izniyle inancım yüzde yüz biz şampiyon olacağız

Aynisi yazin Ahmed Musa ile de olmustu hatirlarsaniz.

Bizimle anilirken adam golleri siraliyordu Dünya Kupasinda :D
bu sene aslında bereketli bi yıl bizim için.mesela cok penaltı kazandık ama hakemler vermedi.akhisar macında rodrgiues atsa farklı olurdu.bjk macında ve rize maclarında penaltılarımız calınsa 4 puan fazlamız vardı

Luiz felipe 2. Gölünde asistini yapmış
Ulan kime dokunsak uçuyor.
Hiç unutmam sene 2008 olması lazim portekizli maniche vardı çok istemiştik o zaman adam öyle top oynadı ki avrupa şampiyonasın da intere gitmişti.

Bafetimbi Gomis: "Al-Hilal takımının formasını giymekten çok mutluyum. Umarım uzun bir süre burada kalırım çünkü çok zevk aldım. Saint-Etienne, Lyon ve Marsilya'dan çok güzel ayrıldım. Gerisi kötüydü."

Bafetimbi Gomis: "Al-Hilal takımının formasını giymekten çok mutluyum. Umarım uzun bir süre burada kalırım çünkü çok zevk aldım. Saint-Etienne, Lyon ve Marsilya'dan çok güzel ayrıldım. Gerisi kötüydü."
Bu adami elimizde forvet olmadigi icin aradik sezonun ilk yarisinda. Yoksa karakter olarak bes para etmez bir adam oldugunu gec de olsa ögrendik. Marsilya bunu kadrosunda tutmak istemesine ragmen imza parasi sebebiyle bize geldi. 3 kurusun hesabini yapan biri. Katar'dan daha yüksek ücret teklif etseler ayni gün bu kez Araplara aglamaya baslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt