Yönetime kızıyoruz vizyon yok diye taraftarda da yok ki yönetimden ne bekliyorsak , Bjk'nin çöplerini alsak ne olacak almazsak ne olacak Bjk ne halde görmüyoruz sanki tam kadro bile reziller.
Tabii ki doğru bu da ama belhanda 10 numarada oynuyor. Aslında görevi defansa gelmek değil. O işleri fernando-ndiaye yapacak ki çok kötüydüler ilk yarı gerçekten. Mesela dediğin gibi ilk defa defansa fazla gelmedi sivas maçında. Onuda sakatlığına bağlıyorum. Zaten önemli özelliği de o aslında.Aynı maçta ve başka bir çok maçta gelişen pozisyonun yakınında olmasına ve rakip ceza sahamıza daha yakın bir yerde olmasına rağmen pozisyonları izlediği de oluyor.
Misal Sivas'a karşı yediğimiz iki gol, kovalayan oyuncular Onyekuru ve Feghouli, piyasada olmayan oyuncular Fernando, Ndiaye ve Belhanda.
AvatarYönetime kızıyoruz vizyon yok diye taraftarda da yok ki yönetimden ne bekliyorsak , Bjk'nin çöplerini alsak ne olacak almazsak ne olacak Bjk ne halde görmüyoruz sanki tam kadro bile reziller.
2.yarı ilk maçıyla Ts avatarına geçiş yapabilirim.
Yensinler de şu başşakları.
Sen de elini taşın altına koy , kolay şampiyonluk yok.
Belhsnda varken depladmanda ayniydik ona bisey diyemem ama Belhanda varkrn kendi sahamizda kolay kolay puan kaybetmiyoruzBu Belhanda guzellemesi sikti. Bilmesek Belhanda varken her maci kazaniyorduk sanir. 1 mac iyi oynadi diye goklere cikarmanin geregi yok. Sonraki maclarda ve deplasman maclarinda boyle oynasin canimizi yesin. Siz iyi oynadigi 1 2 mac sayarsiniz biz kotu oynadigi 30 mac sayariz
Kime kızıyordu burda?

Ben Sivas maçı devam ederken bizzat konusunda iki mesaj yazdım, sırtında on numarayı taşıyan ve o bölgede oynayan oyuncu sonunda ceza sahasına girmeyi akıl etti diye. Belhanda'nın eksiklerinden biri de bu idi, adam ceza sahasına girmiyordu. Fernando bile oynadığı pozisyon itibari ile uzak olmasına rağmen yer yer ceza sahasına giriyor.Tabii ki doğru bu da ama belhanda 10 numarada oynuyor. Aslında görevi defansa gelmek değil. O işleri fernando-ndiaye yapacak ki çok kötüydüler ilk yarı gerçekten. Mesela dediğin gibi ilk defa defansa fazla gelmedi sivas maçında. Onuda sakatlığına bağlıyorum. Zaten önemli özelliği de o aslında.
Şu atamıyor ama asist yapıyor. Adam gibi bir forvetimiz olsaydı bu şansı çok iyi değerlendirebilirdi ama. Mesela feghoulininde kaç tane asisti gitti. Şu var birde feghouli belhanda dan çok daha yetenekli bir oyuncu bu bariz. Ama ikisi de bu sezon ihtiyacımız olan futbolcular. Emre-Belhanda-Feghouli üçlüsünü merak etmiyor değilim.
Yani Gökhan ve Tolgay Sinan&Selçuk ikilisinden her türlü daha iyidir