GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 248

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,5K
Sayfa
248/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime kızıyoruz vizyon yok diye taraftarda da yok ki yönetimden ne bekliyorsak , Bjk'nin çöplerini alsak ne olacak almazsak ne olacak Bjk ne halde görmüyoruz sanki tam kadro bile reziller.

Aynı maçta ve başka bir çok maçta gelişen pozisyonun yakınında olmasına ve rakip ceza sahamıza daha yakın bir yerde olmasına rağmen pozisyonları izlediği de oluyor.

Misal Sivas'a karşı yediğimiz iki gol, kovalayan oyuncular Onyekuru ve Feghouli, piyasada olmayan oyuncular Fernando, Ndiaye ve Belhanda.
Tabii ki doğru bu da ama belhanda 10 numarada oynuyor. Aslında görevi defansa gelmek değil. O işleri fernando-ndiaye yapacak ki çok kötüydüler ilk yarı gerçekten. Mesela dediğin gibi ilk defa defansa fazla gelmedi sivas maçında. Onuda sakatlığına bağlıyorum. Zaten önemli özelliği de o aslında.
Şu atamıyor ama asist yapıyor. Adam gibi bir forvetimiz olsaydı bu şansı çok iyi değerlendirebilirdi ama. Mesela feghoulininde kaç tane asisti gitti. Şu var birde feghouli belhanda dan çok daha yetenekli bir oyuncu bu bariz. Ama ikisi de bu sezon ihtiyacımız olan futbolcular. Emre-Belhanda-Feghouli üçlüsünü merak etmiyor değilim.

Bu Belhanda guzellemesi sikti. Bilmesek Belhanda varken her maci kazaniyorduk sanir. 1 mac iyi oynadi diye goklere cikarmanin geregi yok. Sonraki maclarda ve deplasman maclarinda boyle oynasin canimizi yesin. Siz iyi oynadigi 1 2 mac sayarsiniz biz kotu oynadigi 30 mac sayariz

2.yarı ilk maçıyla Ts avatarına geçiş yapabilirim.

Yensinler de şu başşakları.
23248.webp

Bu Belhanda guzellemesi sikti. Bilmesek Belhanda varken her maci kazaniyorduk sanir. 1 mac iyi oynadi diye goklere cikarmanin geregi yok. Sonraki maclarda ve deplasman maclarinda boyle oynasin canimizi yesin. Siz iyi oynadigi 1 2 mac sayarsiniz biz kotu oynadigi 30 mac sayariz
Belhsnda varken depladmanda ayniydik ona bisey diyemem ama Belhanda varkrn kendi sahamizda kolay kolay puan kaybetmiyoruz

Madem 2 adet forvet arıyoruz hiç demba ba seleznovla falan uğraşmayalım cenke kiralık çökmeye çalışalım.. Bizim ligin sırrını çözdü adam tam istediğimiz gibi oynatan yeri gelince atan forvet.. Cenkin bizimle alakalı sivri dilli bir söylemini hatırlamıyorum taraftarın da tepki göstereceği bir isim değil..
2.olarak da şayet bedava gelecekse tolgay arslan'a kimse hayır demez.. Çok acil bir mevkii değil ama bonservissiz belli kalitesi olan yerli topçu yaşı da iyi form tutarsa çok iş yapar..
Bu arada hem kafadan sakat hem müzmin sakat töreyi isteyenleri kahkahalarla okuyorum

Tabii ki doğru bu da ama belhanda 10 numarada oynuyor. Aslında görevi defansa gelmek değil. O işleri fernando-ndiaye yapacak ki çok kötüydüler ilk yarı gerçekten. Mesela dediğin gibi ilk defa defansa fazla gelmedi sivas maçında. Onuda sakatlığına bağlıyorum. Zaten önemli özelliği de o aslında.
Şu atamıyor ama asist yapıyor. Adam gibi bir forvetimiz olsaydı bu şansı çok iyi değerlendirebilirdi ama. Mesela feghoulininde kaç tane asisti gitti. Şu var birde feghouli belhanda dan çok daha yetenekli bir oyuncu bu bariz. Ama ikisi de bu sezon ihtiyacımız olan futbolcular. Emre-Belhanda-Feghouli üçlüsünü merak etmiyor değilim.
Ben Sivas maçı devam ederken bizzat konusunda iki mesaj yazdım, sırtında on numarayı taşıyan ve o bölgede oynayan oyuncu sonunda ceza sahasına girmeyi akıl etti diye. Belhanda'nın eksiklerinden biri de bu idi, adam ceza sahasına girmiyordu. Fernando bile oynadığı pozisyon itibari ile uzak olmasına rağmen yer yer ceza sahasına giriyor.

On numara defansa gelmesine gerek yok fikrine ben katılırım, her pozisyonda gelmesine gerek yok. Belhanda'nın öncelikli görevi skora katkı vermek ve bunu sadece beklere veya kanatlara basit paslar çıkarıp asistin asisti olarak yapmak değil, dördüncü golde olduğu gibi ceza sahasına girip bizzat yapmak veya üçüncü golde Fernando'nun yaptığı gibi tek pas ile defansı iptal edip, oyuncumuzu kaleci ile karşı karşıya bırakmak. Dördüncü gol bile mesela Mariano sayesinde geldi denebilir, çünkü yine bizzat Belhanda'nın topu ayağından çıkarmaması sonucu topu kaybettik, ki sağ kanat da oyuncu vardı, Mariano bastı ve topu geri kazandı sonrasında Feghouli ne kadar akıllı bir oyuncu olduğunu gösterdi ve Belhanda'nın girdiği alanı boşalttı.

Bunları ben dahil benim gibi düşünen bir çok kişi dile getirdi ama ne dendi, modern on numara defansif oyuna katkı veriyor skor üretememesi pek önemli değil. Buna itiraz ettiğimiz için denmedik laf kalmadı malum, buna Sneijder yüzünden laf ediyorsunuz gibi saçmalık dahil.

Lakin bu sezon ne görüyoruz, ileride Gomis gibi koparan bir oyuncu olmadığı zaman Belhanda gibi oyuncuların skora katkısı, oynadığı bölgenin gereksinimi olmaktan da öte bir hal alıyor.

Feghouli işte bu yüzden ilaç gibi geldi. Sadece daha yetenekli olması değil, adam skora direk katkı veriyor, ceza sahasına giriyor veya takımı bizzat ve direk ceza sahasına taşıyor.

Belhanda son maçta olduğu gibi ceza sahasına girsin, yine son maçta olduğu gibi ceza sahasına girerek skora DİREK katkı yapsın, isterse defansa hiç gelmesin veya maçın büyük bölümünde hiç ortalıkta görünmesin.

3 senedir ayagina top degmedi törenin. töre kim. sinan malindan kurtulmak isterken...

bir de töre alinir sinanla yeni kontrat yapilirsa gecmis olsun sag kanat ölmüstür

Yani Gökhan ve Tolgay Sinan&Selçuk ikilisinden her türlü daha iyidir

Basimiza ne geliyorsa bu zihniyet yüzünden geliyor zaten.

"X yerine Y otursun kulübe de" veya "X den iyidir en azindan". Böyle diye diye gereksiz adamlari topluyorlar kulübeye sonra iki sene de bir herkes revizyon diye bagiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt