bilginin kaynagını ogrenmek icin sorduysan mesele yok. ben 'kimdir necidir' ifadesinden kucumser bir anlam algıladıgım icin tepki gosterdim.Sorun sormayın kendisidir şudur budur diyenlere nasıl bir soru sormalı sizce?
hocaya agir elestiriler
Güzel kardeşim ben Türk Hava Yolların'da görev yapıyorum. Hemen hemen günlük 10 saate yakın burada vakit geçiriyorum. İlla duyduklarımız ve duyabildiklerimiz oluyor. Yetmiyor kendi görevim nedeni ile uçakların yolcu ve rezervasyon bilgilerine çok basit bir şekilde ulaşabiliyorum. Gayet normal değil mi ? Bir sorgulama yaptım bu haberler ve duyumlardan sonra, Nice uçağı ile ilgili 8 Ocak tarihine kulüp adına bir rezerve gördüm. Bunu paylaşmam suç ise yada yadırgıyor iseniz bir daha paylaşmam.İyi niyetimle soruyorum. Tamda temsilcinin Falcao paylaşımı ve çeşitli twittler üzerine rezervasyon bilgisini paylaşman tesadüf mü? Yoksa bu bilgiden haberdardın ve söylentilerin çıkmasını mı bekledin? Nasıl denk geldi bir anda bu kulüp adına yapılan uçak rezervasyonu.
İkisinin aynı anda gitmesine üzülürdüm reis olası bir yabancı sınırlamasında ( ki şu hücum hattıyla kesin başarılı oluruz o zaman yine yabancı sınırlaması gündeme gelecektir her zaman olduğu gibi) 2 tane ilk 11 düzeyinde stoper kaybetmek zoruma giderdi açıkçasıAlan Falcao
Belhanda Feghouli
Şeklinde hücum hattı kurulsa Ozan-Serdar'ın gideceğine üzülür müydünüz?
Yok bizden iki kişi gidiyor renkdaş , biri Albayrak zaten, yani yatar o iş.NICE'den biri gelecekmis diye yaziyor twitterde varmi bir bilgisi olan
abi Roma'dan uçak var mı bakabilir misinGüzel kardeşim ben Türk Hava Yolların'da görev yapıyorum. Hemen hemen günlük 10 saate yakın burada vakit geçiriyorum. İlla duyduklarımız ve duyabildiklerimiz oluyor. Yetmiyor kendi görevim nedeni ile uçakların yolcu ve rezervasyon bilgilerine çok basit bir şekilde ulaşabiliyorum. Gayet normal değil mi ? Bir sorgulama yaptım bu haberler ve duyumlardan sonra, Nice uçağı ile ilgili 8 Ocak tarihine kulüp adına bir rezerve gördüm. Bunu paylaşmam suç ise yada yadırgıyor iseniz bir daha paylaşmam.![]()
YK Fan hesabı diye biliyorum , gerçek olsa tiki olurdu
O kim oluyor da böyle şeyler söylüyor havasında sormadım. Bi haber paylaştı, kaynağını, ne iş yaptığını öğrenmek istedim. Yönetime yakın yada onlar için mi çalışıyor diye düşündüm.bilginin kaynagını ogrenmek icin sorduysan mesele yok. ben 'kimdir necidir' ifadesinden kucumser bir anlam algıladıgım icin tepki gosterdim.
Attimizdan cok yersek üzülürüzAlan Falcao
Belhanda Feghouli
Şeklinde hücum hattı kurulsa Ozan-Serdar'ın gideceğine üzülür müydünüz?