GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 325

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
325/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco baya oyuncu postalamayi istiyordu. Sag bek Toure olabilirmi iki isimden biri? Sozlesmesi bitiyor ve Mariano satilacaksa belki onun yerini genc biriyle kapatmayi isterler

temiz temiz cildirmak istiyorum

-----------------Muslera--------------
Ozan------------Miranda---------Serdar
---------Fernando-------Ndiaye---------
Linnes-----------Feghouli-----------Nagatomo
-----------Alan-------------Falcao----------

hayvan gibi kadro

İyi niyetimle soruyorum. Tamda temsilcinin Falcao paylaşımı ve çeşitli twittler üzerine rezervasyon bilgisini paylaşman tesadüf mü? Yoksa bu bilgiden haberdardın ve söylentilerin çıkmasını mı bekledin? Nasıl denk geldi bir anda bu kulüp adına yapılan uçak rezervasyonu.
Güzel kardeşim ben Türk Hava Yolların'da görev yapıyorum. Hemen hemen günlük 10 saate yakın burada vakit geçiriyorum. İlla duyduklarımız ve duyabildiklerimiz oluyor. Yetmiyor kendi görevim nedeni ile uçakların yolcu ve rezervasyon bilgilerine çok basit bir şekilde ulaşabiliyorum. Gayet normal değil mi ? Bir sorgulama yaptım bu haberler ve duyumlardan sonra, Nice uçağı ile ilgili 8 Ocak tarihine kulüp adına bir rezerve gördüm. Bunu paylaşmam suç ise yada yadırgıyor iseniz bir daha paylaşmam. ;)

Alan Falcao

Belhanda Feghouli

Şeklinde hücum hattı kurulsa Ozan-Serdar'ın gideceğine üzülür müydünüz?
İkisinin aynı anda gitmesine üzülürdüm reis olası bir yabancı sınırlamasında ( ki şu hücum hattıyla kesin başarılı oluruz o zaman yine yabancı sınırlaması gündeme gelecektir her zaman olduğu gibi) 2 tane ilk 11 düzeyinde stoper kaybetmek zoruma giderdi açıkçası

İlla 2 stoper satacaksak Serdar / Ozan ikilsinden birisi + Maicon gitsin

Güzel kardeşim ben Türk Hava Yolların'da görev yapıyorum. Hemen hemen günlük 10 saate yakın burada vakit geçiriyorum. İlla duyduklarımız ve duyabildiklerimiz oluyor. Yetmiyor kendi görevim nedeni ile uçakların yolcu ve rezervasyon bilgilerine çok basit bir şekilde ulaşabiliyorum. Gayet normal değil mi ? Bir sorgulama yaptım bu haberler ve duyumlardan sonra, Nice uçağı ile ilgili 8 Ocak tarihine kulüp adına bir rezerve gördüm. Bunu paylaşmam suç ise yada yadırgıyor iseniz bir daha paylaşmam. ;)
abi Roma'dan uçak var mı bakabilir misin :)

Falcao’nun devre arasında kiralık olarak gelmesi için görüşülüyor. Bu haftasonu transfer için önemli görüşmeler olacak. (Falcao’nun menajeri Fatih İlek) -Radyospor röportajından bağımsız-

bilginin kaynagını ogrenmek icin sorduysan mesele yok. ben 'kimdir necidir' ifadesinden kucumser bir anlam algıladıgım icin tepki gosterdim.
O kim oluyor da böyle şeyler söylüyor havasında sormadım. Bi haber paylaştı, kaynağını, ne iş yaptığını öğrenmek istedim. Yönetime yakın yada onlar için mi çalışıyor diye düşündüm.

Ozan'ın sağ ayağını bu yaştaki Facao'ya değişmem , benim tanıdığım İmparator da değişmez , Aslan parçası yuvasında kalacaktır ...
Ve bence o Falcao değil Balotellidir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri