Hamza Gölbaşı
Cezalı
Gelir vergisi diye bisey var fransada yıl sonunda ödenen bana 3200 euro geldi mesala bu sene.
Tamam o her yerde yok mu? Maasina gelir vergisi ve zorunlu emeklilik odemeleri disinda vergi geliyor mu yani?
Gelir vergisi diye bisey var fransada yıl sonunda ödenen bana 3200 euro geldi mesala bu sene.
Hayır kısacası Falcao net 6.9 milyon euro parayı hesabında görüyor ve sene sonu bunun %45 ini devlete veriyor.Tamam o her yerde yok mu? Maasina gelir vergisi ve zorunlu emeklilik odemeleri disinda vergi geliyor mu yani?
Hayır kısacası Falcao net 6.9 milyon euro parayı hesabında görüyor ve sene sonu bunun %45 ini devlete veriyor.
Ayni şeyi Neymar da yapıyor o da 37 milyon euro alıyor net eline 21 milyon euro geçiyor.
yaşı tamamda adam ufak tefek sakatlıklar hariç neredeyse 3 sezondur komple oynuyor....Falcao'nun yasi ve sakatlik sorunu dusunulunce yanina bir santrafor daha sart, basina bir sey gelirse tekrar Eren'e donersek cidden kanser oluruz
Brut den nete geçmek için %23.5 düşmen lazım.Tamam o zaman o brut 9m nasil net 6.9m oluyor, orasini cok iyi anlamadim
Brut den nete geçmek için %23.5 düşmen lazım. Ekli dosyayı görüntüle 35328
Tabi bizden %45 almıyorlar.Bu ne yawww Fransa'da soygun var eyvallah sosyal devlet de bu kadar da olmaz yani
fatih hoca bu saatden sonra belhandayi birakmaz keza begenmeyen ben bile iyi bir belhanda neler yapabileceginin merak icerisindeyimMaicon Belhanda ve Ozan ı gözden çıkaracaklarını düşünüyorum.
2. yarı muhtemel kadromuz
Ekli dosyayı görüntüle 35330
Belhanda yokken Badou ve Donk da cezaliydi. Ayrica kotu gidisat Bursa maciyla basladi. Bursa Malatya FenerOrta saha da eli ayagi duzgun bir Belhanda var cunku, onsuz haftalarda bu cok acik ortaya cikti (maalesef).