GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 341

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,2K
Sayfa
341/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon 5m
Ozan 7.5m
Mariano 2.5m
Serdar 5m
Garry 10m

30m mis gibi para
Ister yeni takim kur ister borclari öde

Ben olsam buyuk kismiyla borc kapatirdin.

Scouta guvenip ucuz topcu kovalardim
Scout transferleri+altyapi
Baska kurtulus yok gibi

Bu yönetim o futbolculardan o kadar para kazanamaz.
Yerlerine daha iyi oyuncular alamaz. Hatta bazılarının yerine hiç oyuncu alınmaz.

Falcao benim gözümde deogba,eto,ibrahimoviç sınıfındadır..

Futbol zekası bu ligin çok üzerindedir..Tabiki şu anki fizksel durumu nedir bilemiyorum iyi takip etmek lazım fakat sakatlık sorunu ciddi değilse başarısız olma ihtimali yok.

Bizim takımın aklını iki,üç tık yukarıya çekecek adamdır..Bizimde en büyük sorunumuz budur..diğer transferde bu şekilde futbol zekası üst düzey isimlerden oluşmalıdır..

Falcao van perse gibi gamsız,ruhsuz bir adam değil..Hırsını çok net ortaya koyacaktır.Bizim ruhsuz oyuncularada örnek olacaktır..

Benim düşüncem falcao olsa bile sakatlık riskinide göze alırsak daha az maliyetli demba ba tarzı kralık transferde yapmamız gerekiyor..

Stoper dışında alan ne tarz bir oyuncu çok fazla bilgim yok fakat bize oyun sıkıştığında şapkadan tavşan çıkaracak kanat oyuncusu gereklidir..Rodriges falan gönderilip böyle bir adam alınsa müthiş olur.

Serdar ve ozan konusunda ise düşüncem ozanı bir şekilde tutup kesinlikle sözleşme yapmalıyız.
Önümüzdeki sezonlarda düzenlenecek yabancı sınırından dolayı serdarında alternatif olarak kalması daha iyi olur düşüncesindeyim..Ama gönderilirseda çok büyük kayıp olduğunu düşünmüyorum.

Gerekli mevkilere Üst düzey bu takımı iki,üç tık yukarıya çıkartacak oyuncular alınsında muslera,nagatomo,ozan dışında kim giderse gitsin umrumda değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao bu ligde her türlü basarili olur atar da gollerini de ana sorun iste alacagi maas, 1.5 yil kiralamis olursak ve bu bir bucuk yilda cepimizden net salliyorum 10 milyon euro cikarsa bence adi falcao da olsa almaya deymez. Sonucta bu para ile iki tane üst düzeye forvet getirirsin ayni zaman diliminde ve bu bizim icin daha faydali olur.

falcaoyu falan bilmemde bize gerçekten iyi bir golcü şart bence. ceza sahasına kadar iyi getiriyoruz topu ama ondan sonrası sıfır. topu kaleye sokacak adamımız yok malesef. eğer falcao 3,5-4 civarı yıllık maliyete gelecekse neden olmasın, gerçekten kaliteli bir golcü, bizim lig için fazla bile...

Falcaoyu bi tek ben mi istemiyorum! Fiyat/performans olarak çok pişman olcağmızı düşünüyorum eğer alırsak. Ozan konusunda da keşke 7.5 e verseydik zamanında diyceğmizi, serdarı yok pahasına kaybedersek de çok üzüleceğimizi düşünüyorum. Gündem hakkındaki fikirlerim??

Ben de istemiyorum renkdaş, merak etme.. Hatta gelmesin diye yazdığım için bazı ergenler beni futbolu bilmemekle itham ettiler.. Neyse gulup geciyoruz.. Falcao gelip bizi sampiyon yapacak.. pehhhhh.

Taraftar olarak yine aynı hataları yapıyoruz, mantıklı düşünemiyoruz maalesef. Falcao şu an bizim için en son tercih olmalı. Evet gelse bu takımda inanılmaz fark yaratır ama kim gelirse gelsin bu takımda fark yaratır zaten. Çünkü kim ne derse desin takım çok kırılgan ve zayıf. Bunu şöyle değerlendirebiliriz; geçen sene kondisyonu yüksek ve baskıyı istediği gibi arttıran bir takım vardı. Bu sene bunu göremiyoruz ve ceza sahasında yeteri kadar forvetlerimizi topla buluşturamıyoruz. Bu yüzden de ceza sahasında topla buluştuğu anda topu ağlarla buluşturacak adam arıyoruz. Ancak olması gereken bu değildir. Takımın direncini arttıracak adam ve kondisyoner almamız gerekiyor. Scott Piri'yi tekrar getirse keşke Fatih Terim.

Taraftar olarak yine aynı hataları yapıyoruz, mantıklı düşünemiyoruz maalesef. Falcao şu an bizim için en son tercih olmalı. Evet gelse bu takımda inanılmaz fark yaratır ama kim gelirse gelsin bu takımda fark yaratır zaten. Çünkü kim ne derse desin takım çok kırılgan ve zayıf. Bunu şöyle değerlendirebiliriz; geçen sene kondisyonu yüksek ve baskıyı istediği gibi arttıran bir takım vardı. Bu sene bunu göremiyoruz ve ceza sahasında yeteri kadar forvetlerimizi topla buluşturamıyoruz. Bu yüzden de ceza sahasında topla buluştuğu anda topu ağlarla buluşturacak adam arıyoruz. Ancak olması gereken bu değildir. Takımın direncini arttıracak adam ve kondisyoner almamız gerekiyor. Scott Piri'yi tekrar getirse keşke Fatih Terim.

Katılıyorum ama Piri’nin iyi bir kondisyoner olduğunu düşünmüyorum.

Drogbayla Falcao kıyaslaması doğru bulmuyorum..

Drogba fiziğiyle ön planda bir oyuncuydu ve de oyun görüşü karakter olarak tam bir liderdi.. Gol atmasa da onun forvetteki varlığı yetiyordu.. 35 yaşına kadar üst düzey oynadı kendine iyi baktı yarım sezon Çine gidip 36sında bize geldi..

Falcao en verimli çağlarında bile bocalamaya başlamıştı.. Hiç bir yerde dikiş tutturamadı Drogbayla göre daha genç fakat kariyeri çok daha hızlı düştü.. Bu yüzden asla Drogba-Cavani-Suarez gibi first class adamların arasında olamaz hiçbir zaman en üst seviyede tutunamadı.. Premier ligde 40 maça çıkıp sadece 5 gol atmış adamla o ligin efsalerinden Drogbayı bir tutacak değiliz..
Falcao sağlıklı kalırsa tabi ki ligin çok üstünde bir oyuncu ama bahsi geçen maliyetler korkunç.. Yine günü kurtaracak işler peşinde koşmaya başladık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri