Yoo cinden geldiDrogba şampiyonlar ligi şampiyonu olarak gelmişti, küme düşen takımdan gönderikerek değil musapcım sapla samanı karıştırmayalım lütfen.
Yoo cinden geldiDrogba şampiyonlar ligi şampiyonu olarak gelmişti, küme düşen takımdan gönderikerek değil musapcım sapla samanı karıştırmayalım lütfen.
Maicon 5m
Ozan 7.5m
Mariano 2.5m
Serdar 5m
Garry 10m
30m mis gibi para
Ister yeni takim kur ister borclari öde
Ben olsam buyuk kismiyla borc kapatirdin.
Scouta guvenip ucuz topcu kovalardim
Scout transferleri+altyapi
Baska kurtulus yok gibi
Van persie ile bir tutmak yanlış olur. Falcao cok daha iyi bakiyor kendisine.Bu işler isimle olmuyor artık yiğidim van persileri de gördü bu gözler, değil kramponları kendisinden 2 tane daha kolonlasan yine bi bok olmazdı.
Drogbayi çinden aldikDrogba şampiyonlar ligi şampiyonu olarak gelmişti, küme düşen takımdan gönderikerek değil musapcım sapla samanı karıştırmayalım lütfen.
Tam da bunu demek istedim. Bu para Galatasarayin kasasindan cikti an cok büyük bir kazik olur dedim gibi bunun ismi falcao da olsa deymez.Aykut İnce: Monaco Radamel Falcao'yu 1.5 yıl kiralamak istiyor. Ve bu 1.5 yıllık maliyeti toplam 11 M €.
Ciddi para
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcaoyu bi tek ben mi istemiyorum! Fiyat/performans olarak çok pişman olcağmızı düşünüyorum eğer alırsak. Ozan konusunda da keşke 7.5 e verseydik zamanında diyceğmizi, serdarı yok pahasına kaybedersek de çok üzüleceğimizi düşünüyorum. Gündem hakkındaki fikirlerim??
Drogba parasiAykut İnce: Monaco Radamel Falcao'yu 1.5 yıl kiralamak istiyor. Ve bu 1.5 yıllık maliyeti toplam 11 M €.
Ciddi para
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Drogba parası çünkü en az Drogba kadar kaliteli adam. Gelirse çok rahat şampiyon yapacak biri. Ama görünen o ki cok zor. Alan transferine fit durumdayim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftar olarak yine aynı hataları yapıyoruz, mantıklı düşünemiyoruz maalesef. Falcao şu an bizim için en son tercih olmalı. Evet gelse bu takımda inanılmaz fark yaratır ama kim gelirse gelsin bu takımda fark yaratır zaten. Çünkü kim ne derse desin takım çok kırılgan ve zayıf. Bunu şöyle değerlendirebiliriz; geçen sene kondisyonu yüksek ve baskıyı istediği gibi arttıran bir takım vardı. Bu sene bunu göremiyoruz ve ceza sahasında yeteri kadar forvetlerimizi topla buluşturamıyoruz. Bu yüzden de ceza sahasında topla buluştuğu anda topu ağlarla buluşturacak adam arıyoruz. Ancak olması gereken bu değildir. Takımın direncini arttıracak adam ve kondisyoner almamız gerekiyor. Scott Piri'yi tekrar getirse keşke Fatih Terim.
Evet haklısın ama Fatih Terim sadece kendi adamlarıyla çalışmıştır her zaman. O yüzden ben ona da razıyım yeter ki takıma bir kondisyoner gelsin.Katılıyorum ama Piri’nin iyi bir kondisyoner olduğunu düşünmüyorum.