Falcao transferinin mantıklı olabilmesi için maliyet konusu önemli.
Adam çözmüş FALCAO geliyor da begenmiyor iDrogbayla Falcao kıyaslaması doğru bulmuyorum..
Drogba fiziğiyle ön planda bir oyuncuydu ve de oyun görüşü karakter olarak tam bir liderdi.. Gol atmasa da onun forvetteki varlığı yetiyordu.. 35 yaşına kadar üst düzey oynadı kendine iyi baktı yarım sezon Çine gidip 36sında bize geldi..
Falcao en verimli çağlarında bile bocalamaya başlamıştı.. Hiç bir yerde dikiş tutturamadı Drogbayla göre daha genç fakat kariyeri çok daha hızlı düştü.. Bu yüzden asla Drogba-Cavani-Suarez gibi first class adamların arasında olamaz hiçbir zaman en üst seviyede tutunamadı.. Premier ligde 40 maça çıkıp sadece 5 gol atmış adamla o ligin efsalerinden Drogbayı bir tutacak değiliz..
Falcao sağlıklı kalırsa tabi ki ligin çok üstünde bir oyuncu ama bahsi geçen maliyetler korkunç.. Yine günü kurtaracak işler peşinde koşmaya başladık..
Kadromuz gayet iyi abi.Monaco’yu küme düşmekten kurtarabilecek mi?
Tek bir oyuncu ile şampiyon olunmuyor.
Mbappe
Fabinho
Sidibe
Mendy
Glik
Moutinho
Lemar
Kadron bu olunca oluyorsun.
Eren'in gidiş şekli nasıl olacak acaba? Adam senelik 2 milyon Euro alıyor. Bizden başka kimse de vermez o parayı. Bonservis alma şansımız da çok olası değil maalesef.
kim diyor?Nagatomo 1.5 ay, Emre 2 ay yok diyorlar. Ozan, Serdar, Maicon giderse stoper kalmıyor. 2 forvet acil lazımken hala gelen yok. Diğer eksikleri saymıyorum bile.
kim diyor?
dogru diyo nagatomo asya kupasi nedeniyle 6 mac, emre akbabada 2 ay daha sakatmis kirik henüz düzelmemis, bence bizim doktorlarda cok basarisizkim diyor?
Okurken baskanin ve aponun sesini duyar gibi oldum, resmen kulaklarim kanadi.31 Ocak 2019:
M.Cengiz: '' Faynenşıl Feyır Piley Setılmıng Egrimınt konusunda inan edin ki elimiz kolumuz bağlıydı. Çok istedik, çabaladık, gece gündüz çalıştık ama olmadı. Menajeri ikna etsek ailesi, ailesini ikna etsek kulübü, kulübü ikna etsek Uefa'yı ikna edemezdik. Sattığımız kadar alabiliyoruz. Gitmek istemeyeni gönderemezsin. Hocamız ile de defalarca konuştuk. Kendisi çok önemli bir değerimiz. O da yapamıyorsanız, almayın dedi. Biz de onun sözünü dinledik. Vasat alacak kadar zengin değiliz. Geçmiş yönetimlerin yaptığı kontratlar yüzünden bu setilmınt egrımınt koşullarına geldik. Ben biz sütten çıkmış ak kaşığız demiyorum HAŞAA. İnan olsun, kimseyi karalama derdinde değilim... Ekeke ehehehe...
Albayrak: '' Transfer piyasa tam bir fazia. İçi gözüm önüme açsın sabahlara kadar gözçüme bir damla uyku cirmedu. Masalara yumrukları sikarak oçurduk. Ama bu piyasada imçansız. Hoçam halleder. Ay lav yu hocam. Eren'imiz, Sinan'ımız, alt yapımız hepsi bir değerdir. Baçın ilk devre ne kadar gol attuk.
Nagatomo iki mac yok galibaNagatomo 1.5 ay, Emre 2 ay yok diyorlar. Ozan, Serdar, Maicon giderse stoper kalmıyor. 2 forvet acil lazımken hala gelen yok. Diğer eksikleri saymıyorum bile.