GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 344

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
344/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun maaşını karşılayamayız diyenler; - Eren Derdiyok (2.3M € maaş) - Selçuk İnan (3M € maaş) - Tarık Çamdal (1.7M € maaş) - Ahmet Çalık (1M € maaş) Her sene 8 milyon euro para çöpe gidiyor. Bu çöplerin maaşını karşılayabiliyoruz da Falcao'yu mu karşılayamıyoruz?

harbiden dogru yazmis. Bakalim bugün neler neler olacak

Hagi kaç yaşında geldi Hagi kim falcao kim

Galatasaray Düşmanlarının .........
32 sine doğru geldi Hagi.

Falcao da Hagi seviyesinde bir futbolcu mevkileri farklı da olsa. Hagide büyük takımlarda öyle aman aman değildi sonuçta.

Hagi steau millî takım ve bizde üst seviyede oynadı. Bu adam Porto atl Madrid'e yıldızlaştı ve Monaco da bölüm bölüm gösterdi kalitesini. İngiltere macerası fos çıktı sadece.

Kuşlar bu kadar yaygara çıkarmadı Falcao için.Daha bir kaç ay önce çoğunuzun bir maçını bile izlemediği Modeste için ölen taraftar Falcao’ya çöp muamelesi yapıyor.Bu forumun antudan farkı kalmadı.

Falcao da Hagi seviyesinde bir futbolcu mevkileri farklı da olsa. Hagide büyük takımlarda öyle aman aman değildi sonuçta.

Hagi steau millî takım ve bizde üst seviyede oynadı. Bu adam Porto atl Madrid'e yıldızlaştı ve Monaco da bölüm bölüm gösterdi kalitesini. İngiltere macerası fos çıktı sadece.
Ben karşıyım bu transfere Hagi profesyonelligi üst düzey biriydi hemde süper stardi
Kıyaslama bile kabul görmez
Yukarda Musap yazmış selcuga erene neler veriliyor diye ama bu yönetim vermez o paraları

Ben karşıyım bu transfere Hagi profesyonelligi üst düzey biriydi hemde süper stardi
Kıyaslama bile kabul görmez
Yukarda Musap yazmış selcuga erene neler veriliyor diye ama bu yönetim vermez o paraları

Falcao süper Star değilmi yani ? Neyse istemiyorsan saygım var tabiki ama geçerli nedenlerin yok gibi maliyeti hariç bence.

hagi 1996 senesinde geldi ve kendisi 1965 doğumlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri