GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 357

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
357/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sattigin kadar al varken eger oyuncu cop degilse (bkz. Tolga Cigerci) karsilikli fesihe gitmek bir opsiyon degildir

Bunun vebali hem yonetimin hem de Fatih Terim'in boynunadir

Alper Mert: "Falcao ismini yönetime Fatih Terim sundu. Fatih Terim, yönetime kulübün mali şartları zorlanmadan bu transferin muhakkak bitirilmesini istediğini söyledi. Top yönetimde, sponsor arayışı sürüyor." (Radyospor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bana bir gulme geldi. Adamin maasi 9 milyon nasil mali sartlari zorlamadan muhakkak bitirecekmisiz onu anlamadim. Gomis 1 milyon euro zam istedi diye surgune gonderildi.
Feghouli gelen teklifi kabul etmedi 4 milyon euro maas aliyor diye gonderilmek istendi.

Neyin kafası bunlar

bana bir gulme geldi. Adamin maasi 9 milyon nasil mali sartlari zorlamadan muhakkak bitirecekmisiz onu anlamadim. Gomis 1 milyon euro zam istedi diye surgune gonderildi.
Feghouli gelen teklifi kabul etmedi 4 milyon euro maas aliyor diye gonderilmek istendi.

Neyin kafası bunlar
%45 vergi var orda. Maaşı 4.5 falan

yerli stoper kac paradan basliyor bir baksinlar hele ömer toprak, caglar söyüncü, kaan ayhan gibilere kac para isteyecekler. sadik ciftpinarin fiyati bile 2 katina cikti simdi böyle düsünün. eli ayagi düzgün 4 yerli adamdan 2si stoperdi ve ikiside gidiyor. biri bedava biri bedavadan biraz fazlaya.

Serdar’ın fesih olayı doğru olamaz. Daha bu sabah menajeri a.albayrakla foto paylaşmıştı gülerek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakın serdarı bedava yollamak aptalca, salakça kötü bir karar demiyorum. Direk Galatasaraya karşı yapılmış hainliktir diyorum. ABV yazıklar olsun bu haber doğruysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt