GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 356

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
356/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha diyorum lan dursundan dahada kötüsü olamaz diyodum ondan beteri geldi serdarı satış listesine koysan en az 100 klüp talip olur karşılıklı feshetmek ne demek

TRT Spor: "Galatasaray, Serdar Aziz'le olan sözleşmesini karşılıklı feshetme kararı aldı."

Umarim dogru degildir
Birileri bu kulüpten aklı almış gitmiş. Aptalca işler yapmaya başladık. Serdar aziz şimdi başka takımda olsa 4-5 milyon bonservisi gözden çıkarırdık. Bana bu hamle birtek açıdan yapılıyor gibi geldi, maaşı çok fazlaydı srrdarın. Şindi o para yeni gelecek forvetlere verilecek. Maicon giderse o parayıda stopere vereceğiz. Ozan, yenistoper, donk ve ahmetle idare edicez.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim için çok başarısız falan diyordum da haksızmışım. Adamlar iki isim ortaya attı bak nasıl gaza geldi taraftar. Şimdi garip gelen ise forumda böyle şeylere hemen inanmaz diyeceğim bir sürü arkadaş falcao ismiyle haşır neşir olmuş. Bakalım rüzgar ne zaman yavaşlayacak ve siz ne zaman yönetimin transfer konusunda bizi hep hüsrana uğrattığını hatırlayacaksınız?

serdar aziz
ozan kabak
ismail cipe
emre akbaba

4 tane yerli oyuncumuz vardi 2ye düstü artik bu sayi. ismailin sözlesmesini uzatmayi akil etmisler. akbabayi da daha yeni aldilar. seneye onu gönderirler. erenler ahmetler selcuklar kalir.

skandal eğer bu haberler doğruysa serdar aziz bonservis olmadan bedava giderse bu yönetim artık dayanılmaz bir hal alır inşallah doğru değildir çünkü bu kadar becereksizlik yeter

Lan Serdarı yollamak da nedir beleşe? Gerçi haberi yapan şahıs Ozanla 2023 e kadar sözleşme imzaladık dedi aynı adam herhalde de.Bizim yönetim söz konusu olunca kıllanıyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt