Taner Selman
Büyük Kaptan
Guingamp, Sunderland'den 24 yaşındaki Ndong'u renklerine bağladı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@serkanakkoyun_: "Falcao üst sınıfa ait bir golcü. İkinci yarıda Emre Akbaba'nın dönüşü, Fernando'nun silkelenmesi, Falcao'yu bu lig standartlarına göre Atletico'daki gibi oynatabilir. Belhanda'nın da performansı, Falcao gibi hareketli bir forvetle oynamakla yukarı çeker."
eee ufak tefek sakatlıklarıda kronik sakatlıkmı demek istiyorsun yani?
14/15 sezonu
26 maç İngiltere 3 maç Fransada oynamış
15/16 sezonu en az oynadığı sezon( Chesea'de teknik direktörle sorunu vardı)
10 maç oynamış
16/17 sezonu
Fransa Liginde 29 maç
Şampiyonlar Ligi
8 maç ve ön elemede 2 maç
1718 sezonu
Fransa Liginde 26 maç
ve bu sezonda şimdiye kadar ligde 16 maç
bayada sakatmış
adam kariyeri boyunca sadece bir kere ağır sakatlık geçidi o da darbeye karşı ayağını kırdılar....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Bu arkadaslari forumda bir görelim. Buyursunlar.Bize giydirmislerEkli dosyayı görüntüle 35371
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar bugün ben de aranıza katıldım. Aslında burayı uzun zamandır takip ediyordum hatta yaklaşık 3 yıl kadar önce üye olmaya çalıştım ama o ara becerememiştim (şu e-posta doğrulamada bana mail gelmemişti o ara) biraz da işler yoğun olunca üstüne düşmedim. Bugün bi daha deneyeyim dedim ve üye olabildim o yüzden mutluyum. Bu tanışma alanına yazamıyorum bir bilgisi olan yol gösterecek olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim aynen burası burayı yanıtlamak için yetkiniz yok diyor.Hosgeldin aramiza yazamadigin baslik burasi mi? GSC Tanışma Alanı - GSCimbom Cafe
alan'li olan kazansin1.seçenek: 5.5 milyon euro yıllık maaş maliyetiyle eren+gomis
2.seçenek:8.5 milyon euro yıllık maaş maliyetiyle falcao+alan
HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ??
Merhaba arkadaşlar bugün ben de aranıza katıldım. Aslında burayı uzun zamandır takip ediyordum hatta yaklaşık 3 yıl kadar önce üye olmaya çalıştım ama o ara becerememiştim (şu e-posta doğrulamada bana mail gelmemişti o ara) biraz da işler yoğun olunca üstüne düşmedim. Bugün bi daha deneyeyim dedim ve üye olabildim o yüzden mutluyum. Bu tanışma alanına yazamıyorum bir bilgisi olan yol gösterecek olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.