Sadiku bitti diyorlar
ub.msji
ub.msji
Hhwyy2yeywywy bencedeSadiku bitti diyorlar
ub.msji
Baskanin en net dusmaniyim arada forumu takip et bencesenin gibiler boyle transferlere sevinmesini dogal karsiliyorum, anca isime gore auvvv buyuk baskan diye haykirirsiniz.
Bence kesinlikle is yapacaktir, benim aklima direkt Mario Gomez geldi mesela.
Zaten herkesin dilinde bir van Persie'dir konusuluyor ama o adam 1) Zaten her zaman ruhsuz hatta haindi, 2) Fenerbahce gibi futbolcu oguten bir camiaya geldi.
Falcao Simeone'nin eski ogrencisidir. Tam bir hirs abidesidir. Bizim ruhsuzlara da iyi gelecektir. Ayrica Kolombiya'da hala cok sevilen ve takip edilen bir herif, global olarak da Galatasaray'in marka degerini yuceltecektir.
Neyse umarim haksiz cikarim, ama pek dogru bulmuyorum bunu, eger bir Kural varsa bu herkes icindir diye düsünyorum. Bunu Leventi kötülemek icin söylemiyorum, asla....
Kavga etmenin bir anlami yok zaten
Herkes forma vs almalı gelirse biz de şampiyonluk sinerjisini yakalamalıyız
Trabzon a gelicek Başakşehir trabzon yenerse fark 3 e iner
Bence ne yapıp edilip 2 oyuncu alınmalı bu sene şampiyonluk çok önemli
Modeste da adam screen yapti video cekti koydu buraya. Kes yaniHe he. X Biri burada böyle bir sey paylassiylsa ceza yiyor ama?
Kaynak vereceksin kardesim, ispatlaycaksin. Yok Forumun admini THY‘de calistigni biliyor mus, yok cok efendi adammis. Geciniz buralar her üye icin ayni kurralar var. Eger böyle bir sey söylüyorsan bunu ispatlamak zorundasin, bunu Ben degil forum kurallari söylüyor bunu.
Güçlerimizi birleştirerekHerkes forma vs almalı gelirse biz de şampiyonluk sinerjisini yakalamalıyız
Trabzon a gelicek Başakşehir trabzon yenerse fark 3 e iner
Bence ne yapıp edilip 2 oyuncu alınmalı bu sene şampiyonluk çok önemli
Arkandayım yuruModeste da adam screen yapti video cekti koydu buraya. Kes yani
Vallahi kendimi bildim bileli hep ayni muhabbet bu sene sampiyonluk cok onemli olursak iyice arayi acariz en kritik sampiyonluk bu sampiyonluk Bayern olacagiz bundan sonrasi kolay vs.
Her sene onemli iste bu devre arasi tarihimizin en onemli devre arasi ama buna katilirim cunku dogru hamlelerle sampiyonluk gelir
Manual input yapmişti.Yahu adam kac kere fotograf da atti iste her seferinde fotograf cekip mi atsin