GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 352

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
352/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kesinlikle is yapacaktir, benim aklima direkt Mario Gomez geldi mesela.

Zaten herkesin dilinde bir van Persie'dir konusuluyor ama o adam 1) Zaten her zaman ruhsuz hatta haindi, 2) Fenerbahce gibi futbolcu oguten bir camiaya geldi.

Falcao Simeone'nin eski ogrencisidir. Tam bir hirs abidesidir. Bizim ruhsuzlara da iyi gelecektir. Ayrica Kolombiya'da hala cok sevilen ve takip edilen bir herif, global olarak da Galatasaray'in marka degerini yuceltecektir.

Herkes forma vs almalı gelirse biz de şampiyonluk sinerjisini yakalamalıyız
Trabzon a gelicek Başakşehir trabzon yenerse fark 3 e iner
Bence ne yapıp edilip 2 oyuncu alınmalı bu sene şampiyonluk çok önemli

Neyse umarim haksiz cikarim, ama pek dogru bulmuyorum bunu, eger bir Kural varsa bu herkes icindir diye düsünyorum. Bunu Leventi kötülemek icin söylemiyorum, asla....

Kavga etmenin bir anlami yok zaten

Nurinin ic dunyasinin karmaşıklığı
20181228_143300.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes forma vs almalı gelirse biz de şampiyonluk sinerjisini yakalamalıyız
Trabzon a gelicek Başakşehir trabzon yenerse fark 3 e iner
Bence ne yapıp edilip 2 oyuncu alınmalı bu sene şampiyonluk çok önemli

Vallahi kendimi bildim bileli hep ayni muhabbet bu sene sampiyonluk cok onemli olursak iyice arayi acariz en kritik sampiyonluk bu sampiyonluk Bayern olacagiz bundan sonrasi kolay vs.

Her sene onemli iste bu devre arasi tarihimizin en onemli devre arasi ama buna katilirim cunku dogru hamlelerle sampiyonluk gelir

He he. X Biri burada böyle bir sey paylassiylsa ceza yiyor ama?

Kaynak vereceksin kardesim, ispatlaycaksin. Yok Forumun admini THY‘de calistigni biliyor mus, yok cok efendi adammis. Geciniz buralar her üye icin ayni kurralar var. Eger böyle bir sey söylüyorsan bunu ispatlamak zorundasin, bunu Ben degil forum kurallari söylüyor bunu.
Modeste da adam screen yapti video cekti koydu buraya. Kes yani

Vallahi kendimi bildim bileli hep ayni muhabbet bu sene sampiyonluk cok onemli olursak iyice arayi acariz en kritik sampiyonluk bu sampiyonluk Bayern olacagiz bundan sonrasi kolay vs.

Her sene onemli iste bu devre arasi tarihimizin en onemli devre arasi ama buna katilirim cunku dogru hamlelerle sampiyonluk gelir

Deplasmanda da götü başı dağıtmıcak oyuncu olmalı gelicek bu 2 oyuncu
Yani boktan bi Anadolu maçında bile ruhsuz ruhsuz dolaşıyorlar
Geçen sene ve bu sene benim izlediğim en ruhsuz Galatasaray takımı deplasmanlarda.
Deplasmanda da lider olucak bi oyuncu topluluğu lazım

Uçuş olaylarına açıkçası inanmıyorum herhangi bir kişi özelinde değil ve hiçbir zaman umut bağlamadım transfer için bu tür söylemlere, Şuan bu yönetimin yapacağı herhangi bir transfer benim adıma sürpriz olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt