GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 353

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
353/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcaoyu sponsorlar karsilayacaksa o parayla 3 milyon isteyebilecek 3 tana kaliteli adam alsak daha mantikli degil mi yav. Aklim almiyor sponsor karsilayacaksa gitsin balotelliyi karsilasin

Tamam iste halihazirda genc bir jenerasyon yetistirirken boyle en ust seviyeleri gormus, lider ve hirsli karakterli kaliteli isimlerle harmanlarsak kadroyu bunda problem nedir? Sanki biz her mevkiye Falcao mu aliyoruz? Bir yere aliyoruz.

harmanlanacak bir şey yok ortada,mevcut takımın nerdeyse alayı içi geçmiş oyuncu,feghoulide dahil hepsi ayıklanıp ,geç olmadan para kazanılıp takım artık scout transferi sistemine geçmeli aksi halde battı batacak değil silineceğiz...

Manual input yapmişti.

Uçuş tarihide yanlişti.

Fake news. Sizde inandiniz.

Kendisine guvenmemek icin bir sebebim yok keza soyledigi gibi geldi bu adamlar Turkiye'ye.

Inanmiyorsaniz inanmayin fakat yonetim disinda kimseye kendini kanitlama zorunlulugu yok bu adamin, sizi gibiler yuzunden boyle degerli bir uye + bilgi kaynagindan olmak da istemem acikcasi.

He he. X Biri burada böyle bir sey paylassiylsa ceza yiyor ama?

Kaynak vereceksin kardesim, ispatlaycaksin. Yok Forumun admini THY‘de calistigni biliyor mus, yok cok efendi adammis. Geciniz buralar her üye icin ayni kurralar var. Eger böyle bir sey söylüyorsan bunu ispatlamak zorundasin, bunu Ben degil forum kurallari söylüyor bunu.
bana ispatladı var mı baska bi sorun?

kendisini hatirlayalim.

yahu bizde 30 küsürlük mariano,fernando gibi klas oyuncular var birde falcao gelecek düşün düşün ne takım be bir leşcuk ,donk falan fişmekan , bastonlu takım çelik çocuğu şamar oğlanına cevirir hem bizimkiler yaşlı diye çok az paraya oynuyorlar,en babası 200 bin euro alıyor bizim ne işimiz var böyle genç,bilinmeyen oyuncularla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri