GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 354

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
354/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@serkanakkoyun_: "Falcao üst sınıfa ait bir golcü. İkinci yarıda Emre Akbaba'nın dönüşü, Fernando'nun silkelenmesi, Falcao'yu bu lig standartlarına göre Atletico'daki gibi oynatabilir. Belhanda'nın da performansı, Falcao gibi hareketli bir forvetle oynamakla yukarı çeker."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

falcaoya hareketli forvet diyen futbol cahilidir ...

eee ufak tefek sakatlıklarıda kronik sakatlıkmı demek istiyorsun yani?

14/15 sezonu

26 maç İngiltere 3 maç Fransada oynamış

15/16 sezonu en az oynadığı sezon( Chesea'de teknik direktörle sorunu vardı)

10 maç oynamış

16/17 sezonu

Fransa Liginde 29 maç

Şampiyonlar Ligi

8 maç ve ön elemede 2 maç

1718 sezonu

Fransa Liginde 26 maç

ve bu sezonda şimdiye kadar ligde 16 maç

bayada sakatmış

adam kariyeri boyunca sadece bir kere ağır sakatlık geçidi o da darbeye karşı ayağını kırdılar....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Serdar Aziz mi epl de ligue 1 de oynadi ?

Benim haberim yok ! :)

Merhaba arkadaşlar bugün ben de aranıza katıldım. Aslında burayı uzun zamandır takip ediyordum hatta yaklaşık 3 yıl kadar önce üye olmaya çalıştım ama o ara becerememiştim (şu e-posta doğrulamada bana mail gelmemişti o ara) biraz da işler yoğun olunca üstüne düşmedim. Bugün bi daha deneyeyim dedim ve üye olabildim o yüzden mutluyum. Bu tanışma alanına yazamıyorum bir bilgisi olan yol gösterecek olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

biz kimi alırsak alalım eleştirecek çok beyinsiz var çünkü ağzı olan konuşuyor. adamlar gelmiş falcao transferini eleştiriyor,şaka gibi.

1-2 gün öncesine kadar mevkisi forvet olan herkese razıydınız noldu size eren 2.2 milyon alıyor arkadaşlar falcaodan bahsediyoruz hiç izlemediğiniz 30 yaşındaki modeste 3.5 milyon+imza parası istiyodu ölüp bitiyoduk burda,ayrıca alan aynı şekilde 3.5 maaş ve imza parası istiyor 30 yaşında kimsenin maliyet hesabı yaptığını görmedim ikiside falcao ayarında değil üstelik bu adamlar maç alır parasını çıkarır takımda şahsi becerisiyle maç almayı bırak maç veren 3 milyonluk yetersizler var onların aldığı paraları konuşun..

Merhaba arkadaşlar bugün ben de aranıza katıldım. Aslında burayı uzun zamandır takip ediyordum hatta yaklaşık 3 yıl kadar önce üye olmaya çalıştım ama o ara becerememiştim (şu e-posta doğrulamada bana mail gelmemişti o ara) biraz da işler yoğun olunca üstüne düşmedim. Bugün bi daha deneyeyim dedim ve üye olabildim o yüzden mutluyum. Bu tanışma alanına yazamıyorum bir bilgisi olan yol gösterecek olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

Hosgeldin aramiza yazamadigin baslik burasi mi? GSC Tanışma Alanı - GSCimbom Cafe

Hoşgeldin.

Muslera
Mariano.. Ozan/Serdar.. Mangala.. Nagatomo
Feghouli.. Fernando.. Ndiaye.. Belhanda/Garry/Onyekuru
Alan.. Balotelli veya Falcao

Ligin içinden geçer

cenk ergün falcao gelebilir demis. Ulan herif sadece bol para vererek oyuncu getirebiliyordu. Albayrak o nu bile beceremiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt