- 6 Eylül 2014
- 95.682
- 66.072
- 4.608
parayi sponsorlar verecekmis. oyle dedilerde bu yonetimden bekleyemiyorum oyalama isi olabilirBipspor sallamıyorsa falcao 1.5 sezon için 12 milyon istemiş.Yuh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parayi sponsorlar verecekmis. oyle dedilerde bu yonetimden bekleyemiyorum oyalama isi olabilirBipspor sallamıyorsa falcao 1.5 sezon için 12 milyon istemiş.Yuh
önceden takip ediyodu zaten onları,yeni degilFalcao skrtel soldado dirar'ı instagramda takibe almış. Bizimkiler bu patlamanın uzerine falcaoyu bu haldeki fenere kaptırırlarsa, Herhalde başkan ile apo beyi sahanın ortasında ne yaparlar artık bilemem![]()
Falcao skrtel soldado dirar'ı instagramda takibe almış. Bizimkiler bu patlamanın uzerine falcaoyu bu haldeki fenere kaptırırlarsa, Herhalde başkan ile apo beyi sahanın ortasında ne yaparlar artık bilemem![]()
tatil yapacaklarına biraz beyin egzersizi yapsınlar
kampa kayıt formunu dolduramaz bunlar rtaşSudoku kampina gitmislerdir umarim
önceden takip ediyodu zaten
İhanet derken? Kötü şekilde ithamda bulunacağınız adamları önce bir tanıyın. Bazı işlerde kötü olabilir ama Galatasaraylılığı bu forumdaki herkesten fazladır belkide.Ben Abdürrahim Albayrak tan şüphelenmeye başladım . Takıma ihanet ediyor olmasın
Alsalar bile yatırım amaçlı alırlar oraya buraya kiralarlar. Menajeri çakallık peşinde belli ki çocuğun da aklına girmiş ama bu iş çözülür büyük ihtimalOzan Kabak Ingiltere'ye gitse bile oynayacak mi ki? Onyekuru'ya lisans cikaramadiklari icin bize verdiler diye biliyorum. Futbolu tam ögrenmeden bir yandan da Ingilizce ögrenmesi gerekecek. Basarili olabilecegini düsünmüyorum. Yarim senesi cöpe gider, hemen 18lik cocugu devre arasi transfer edip 11 oyuncusu yapacak Premier Lig ekibi pek yoktur.
Enes Ünal su genc yasta heba oldu mesela 10 kez oraya buraya verdiler. Düzenli bir hayati hic olmadi. Hala büyük eksiklikleri var.Alsalar bile yatırım amaçlı alırlar oraya buraya kiralarlar. Menajeri çakallık peşinde belli ki çocuğun da aklına girmiş ama bu iş çözülür büyük ihtimal
şu alan carvalho bari kesinleşsin iyice artık,sıkıldım serdardan ve dünkü cocuk ozandan
Sergen ozanı sildin mi yoksaşu alan carvalho bari kesinleşsin iyice artık,sıkıldım serdardan ve dünkü cocuk ozandan
Böyle bir açıklama yokFalcao’nun Türkiye hakları sahibi Fatih İlek : “Transferde şu an çok iyi bir noktadayız. Dün Instagram’dan yaptığım paylaşım Falcao’nun çok hoşuna gitti. İnanamıyorum dedi bana. Çok heyecanlandı.”
Monaco, Falcao’nun maaşını artık karşılayamadığı için oyuncuyu 1,5 yıllığına kiralamak istiyor.
“Galatasaray uzun zamandır Monaco ile temas halinde. Biz oyuncuya kulübü tanıtıp heyecanlandırmaya çalışıyoruz. Transfer imkansız değil. Galatasaray bu konuda çok çalışıyor.”
“Ben şöyle bir teklif sundum; bu transfer için Galatasaray 1,5 yıllığına 5M euro verirken sponsorlar vasıtasıyla da kalan 5M euro karşılanabilir.”