Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao’nun Türkiye hakları sahibi Fatih İlek : “Transferde şu an çok iyi bir noktadayız. Dün Instagram’dan yaptığım paylaşım Falcao’nun çok hoşuna gitti. İnanamıyorum dedi bana. Çok heyecanlandı.”
Monaco, Falcao’nun maaşını artık karşılayamadığı için oyuncuyu 1,5 yıllığına kiralamak istiyor.
“Galatasaray uzun zamandır Monaco ile temas halinde. Biz oyuncuya kulübü tanıtıp heyecanlandırmaya çalışıyoruz. Transfer imkansız değil. Galatasaray bu konuda çok çalışıyor.”
“Ben şöyle bir teklif sundum; bu transfer için Galatasaray 1,5 yıllığına 5M euro verirken sponsorlar vasıtasıyla da kalan 5M euro karşılanabilir.”

Bu sene sampiyon olamıyacagız falcao falan gelmesın facia olur. Seneye yeni hocayla yenı topcular almalıyız

Falcao skrtel soldado dirar'ı instagramda takibe almış. Bizimkiler bu patlamanın uzerine falcaoyu bu haldeki fenere kaptırırlarsa, Herhalde başkan ile apo beyi sahanın ortasında ne yaparlar artık bilemem :D
önceden takip ediyodu zaten onları,yeni degil

Aynen terim ile apo gitsin. Sizde klübün soyunma odalarından ilk 11'i gammazlayan herifleri doldurun klübe. Bir kişi savunmasın bir kişi koruyup kollamasın. Biriyle 5 diğeri ile 7 şampiyonluk al nerdeyse % 50'sini oluşturuyo başarıların. Mustafa cengize bende kinliyim forumda savunanı kollayanı çoktu herkes bilir forvet transferi olmadığında ben parayla twitter tagı açtım hatırlayanlar olur toz kondurmadılar burda mustafa cengize. Hepimiz çok iyi biliyoruz terim ile apo şu klüpten elini çeksin aynı gün aynı dakka bütün hainler tekrar doluşmaya başlarlarlar. Herkes serdarcı kesildi başımıza serdar denen adam burnu kırıldığı sezon kaç maça cıkmış , kaç tane derbide bu adamın ben sakatlanıp kaçtığını biliyorum. Ayaklarına darbe alıyolar kafalarının arkalarını tutup oyundan cıkıyolar. Sonuna kadar fatih terimin arkasındayım alıyorsan o kadar para o miden bulanmayacak bu kadar basit çıkıp oynayacaksın fenerbahce değil burası.

Ozan Kabak Ingiltere'ye gitse bile oynayacak mi ki? Onyekuru'ya lisans cikaramadiklari icin bize verdiler diye biliyorum. Futbolu tam ögrenmeden bir yandan da Ingilizce ögrenmesi gerekecek. Basarili olabilecegini düsünmüyorum. Yarim senesi cöpe gider, hemen 18lik cocugu devre arasi transfer edip 11 oyuncusu yapacak Premier Lig ekibi pek yoktur. Sezon sonuna kadar bizde kalirsa herkesin isine gelir.

FALCAO fenerlileri ÖNCEDEN TAKİP EDİYODU,YETERİNCE ACIKLAYICI OLDU MU.FERNANDO,MELO VE DROGBAYI VS 1500 KÜSÜR KİŞİYİ TAKİP EDİYO ZATEN

Ozan Kabak Ingiltere'ye gitse bile oynayacak mi ki? Onyekuru'ya lisans cikaramadiklari icin bize verdiler diye biliyorum. Futbolu tam ögrenmeden bir yandan da Ingilizce ögrenmesi gerekecek. Basarili olabilecegini düsünmüyorum. Yarim senesi cöpe gider, hemen 18lik cocugu devre arasi transfer edip 11 oyuncusu yapacak Premier Lig ekibi pek yoktur.
Alsalar bile yatırım amaçlı alırlar oraya buraya kiralarlar. Menajeri çakallık peşinde belli ki çocuğun da aklına girmiş ama bu iş çözülür büyük ihtimal

şu alan carvalho bari kesinleşsin iyice artık,sıkıldım serdardan ve dünkü cocuk ozandan

Alsalar bile yatırım amaçlı alırlar oraya buraya kiralarlar. Menajeri çakallık peşinde belli ki çocuğun da aklına girmiş ama bu iş çözülür büyük ihtimal
Enes Ünal su genc yasta heba oldu mesela 10 kez oraya buraya verdiler. Düzenli bir hayati hic olmadi. Hala büyük eksiklikleri var.

Transfer olmadan önce kafayi calistirip bir düsünsünler.

Mariano ne zaman gidecek acaba? Yavas yavas yol alabilir.

Falcao’nun Türkiye hakları sahibi Fatih İlek : “Transferde şu an çok iyi bir noktadayız. Dün Instagram’dan yaptığım paylaşım Falcao’nun çok hoşuna gitti. İnanamıyorum dedi bana. Çok heyecanlandı.”
Monaco, Falcao’nun maaşını artık karşılayamadığı için oyuncuyu 1,5 yıllığına kiralamak istiyor.
“Galatasaray uzun zamandır Monaco ile temas halinde. Biz oyuncuya kulübü tanıtıp heyecanlandırmaya çalışıyoruz. Transfer imkansız değil. Galatasaray bu konuda çok çalışıyor.”
“Ben şöyle bir teklif sundum; bu transfer için Galatasaray 1,5 yıllığına 5M euro verirken sponsorlar vasıtasıyla da kalan 5M euro karşılanabilir.”
Böyle bir açıklama yok

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt