Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnter 38 m ödedi Nainggolan için biraz zor almamız.

Hayranı olduğum bir isim, Melo ile baya benzerler karakter olarak. Orta saha için savaşçı tanımına tamamen uygun

Edit: İnter kadro dışı bırakmış adamı

Hah tamam!!! Bu gece ki eglencemiz de Nainggolan oldu.

Hadi hepimiz Naingolanli kadrolar yapalim.

Dün levent beyin uçak rezervasyonu bilgisinden sonra forumda yaşadıklarından sonra yazmak istemedim ama özlem hanımın Nainggolan duyumu gerçekten doğru. Ama iş daha çok başında. Kiralık yada yapılacak satışlara anlaşmalara göre opsiyonlu kiralık. Yani bir şekilde olurmu diye bakılıyor. Kendisi terimin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayalinin bir numaralı gerekliliği.

Hoşgeldin hasan abi transferde yaptığımız hareketlere dikkat edelim

Dün levent beyin uçak rezervasyonu bilgisinden sonra forumda yaşadıklarından sonra yazmak istemedim ama özlem hanımın Nainggolan duyumu gerçekten doğru. Ama iş daha çok başında. Kiralık yada yapılacak satışlara anlaşmalara göre opsiyonlu kiralık. Yani bir şekilde olurmu diye bakılıyor. Kendisi terimin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayalinin bir numaralı gerekliliği.

levent bey hayali şeyler söylemiyor adam rezervasyonları söylüyor kim gelecek belli degil zaten diye söyledi ona laf atan 2-3 tinerci ergen
ama siz bişey söylüyorsunuz kaynagınız ne onu söylemiyorsunuz
naingollan dediginiz adamı iyi biliyorsunuz sanırım inter cuvalla para verdi ve bu adam 35 yasında degil interde ilk 11 oynayan adam
kim bu haberleri yolluyor medyaya merak ediyorum

Hayranı olduğum bir isim, Melo ile baya benzerler karakter olarak. Orta saha için savaşçı tanımına tamamen uygun

Juventus da Melo'ya 35 vermisti sanırım. Gerci o gelmeden onceki sezon yılın bidonu seçildi

Falcao olmaz, takim ici dengeyi ffpyi ne cabuk unuttunuz
gormuyor musunuz menajeri sanki pazarda domates satiyor
Bence baskasina pazarliyorlar ve bizi kullanarak fiyat arttirmaya calisiyorlar, fener cikarsa da sasirmayin

Yapilacak sey basit
Maicon veya garry satilir, bonservissiz veya dusuk rakamli 2 golcu, bir de stoper alinir, 3,5 yil daha ffp varken kadro korunur
Ha iyi para eden cikarsa satilir ama yerine daha iyisi alabilirler mi bilemiyorum
Golcu rezaletinden sonra transferlerin coktan aciklanmasi gerekirdi gerci

Serdar gitmez, ozana ahmete maicona guvenerek gozden cikaramazlar, cikariyorlarsa 2. Gomis vakasi olur

Ozan kendi istiyor olabilir gidebilir, gonul ister 15-20’ye satalim ama 7,5 € 3 aylik oyuncu icin fena degil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis her şey bir kenara da "3,5 yil daha ffp varken kadro korunur" demişsin
Muslera 33 yaşına girecek 6 ay sonra
Nagatomo 32 yaşında
Mariano aynı haziran ayında 33 yaşına girecek
Fernando 31 yaşında bile bu maç temposunda sıkıntı çekiyor
Donk 32 yaşında
ki sene sonunda İsmail-Linnes-Tarık-Donk-Ndiaye-Selçuk-Onyekuru-Sinan-Eren-Muğdat gibi adamların sözleşmeleri bitiyor kalite olarak muazzam adamlar olmasa bile elbet bu giden adamların yerlerine yeni transferler gerekecek değil mi ?

Kadroyu nasıl 3.5 yıl koruyup FFP kriterlerine devam edeceğiz ki ?

Yav he he

22 milyona aldılar. Hatta inanamamıştım. Oyuncu 4,5 alıyor. Çok zor transfer. Roma 'ya geri dönmek istiyor. Galatasaray 'ın ilgisi gerçekten var futbolcuya. Terim gemileri yaktı Herşeye hazırlıklı olun.

Muslera

Mariano
Ahmet
Maicon
Ömer Bayram

Donk
Belhanda
Badou

Rodrigues
Onyekuru
Feghouli

ikinci yarinin ilk macina böyle bir kadro ile cikacagimizi tahmin ediyorum.

Devre arasinda hangi bosta olan oyuncuyu alacaksin yaw ne anlatiyon, Alan var onun da transferi bitmek uzere, baska?

Sezon sonu onlarca bosa cikacak olan kaliteli oyuncu var, devre arasi transfer donemi ile yazin transfer donemi arasinda daglar kadar fark var. Devre arasi iyi transfer yapabilmek icin para lazim, yazin ise cok sayida oyuncu bosa cikiyor, yani alternatif cok.

Guzel soyluyorsun.. Sorarlar adama : Ne bok yemeye Serdar'ı satışa çıkardın? Yerine adam bulmak bu kadar kolay mı devre arasında? Bu adam takımı mı sattı? Ihanet mi etti? Hadi etti diyelim.. Sene sonuna kadar neden beklemiyorsun? Kopruyu gecinceye kadar a...

Muslera

Mariano Ozan Transfer Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Ndiaye Onyekuru

Alan

- Ozan'in sozlesmesi uzatilir

- Geriden oyun kurabilen bir lider stoper sart

- Alan'in transferi bitmek uzere​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt