Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün levent beyin uçak rezervasyonu bilgisinden sonra forumda yaşadıklarından sonra yazmak istemedim ama özlem hanımın Nainggolan duyumu gerçekten doğru. Ama iş daha çok başında. Kiralık yada yapılacak satışlara anlaşmalara göre opsiyonlu kiralık. Yani bir şekilde olurmu diye bakılıyor. Kendisi terimin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayalinin bir numaralı gerekliliği.
Yanlış anlama ama kaynağın kimdir necidir? Malum piyasada çok fazla asparagas şeyler dönüyor..

Serdar konusunda bende hocayi elestiriyorum ama yapacak bir sey yok, Sivas maci herkesin sampiyonluk icin final gozuyle baktigi bir macti, sen mactan once ben halsizim rahatsizim maca cikamiyorum diyorsan hoca'nin tum planlarini bozarsin. Hocayi da anlamak lazim, yola guvenebilecegi adamlar ile cikmak istiyor.

Gecen sezon kirik burun ile maclara cikan ve sezonu bitiren, ameliyat olmayi kabul etmeyen adami hoca bu kadar kolay silmemesi lazim ama olayin icerigini bilmedigimiz icin anca bu kadar diyebiliyoruz.

serdar aziz bir macta takımı yalnız bırakmıssa ne olmus. fatih terim 10 macta takımı yalnız bırakmadı mı? serdar aziz 1 mac hocanın planını bozduysa fatih terim 10 mac butun galatasarayın planlarını bozdu.

Haluk Yurekli: Ozan'a toplam 5 teklif var, teklifler Bundesliga ve Premier League'den, 7.5 milyonun uzerinde teklifler de varmis.

fatihterimgif-001.gif
1546035731122.webp

Adama yıllardır kamyonla para ödemişsin. Sözlemesinin bitmesine de 5 ay kalmış. Şimdi göndersen ne göndermesen ne. Gerçi inandırıcı da değil. Sene sonunda Selçuk alacaklarını koz olarak kullanıp yeni sözleşme kapar.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdar aziz bir macta takımı yalnız bırakmıssa ne olmus. fatih terim 10 macta takımı yalnız bırakmadı mı? serdar aziz 1 mac hocanın planını bozduysa fatih terim 10 mac butun galatasarayın planlarını bozdu.
Yaw simdi ciddi ciddi bu yorumuna cevap vermemi mi bekliyorsun? Terim ile Serdar'i mi kiyasliyorsun? Biri Galatasaray'in efsanesi ve kupalar kazandirmis, digeri ise Gatasaray'in futbolcusu ve geldi geleli sadece 1 iyi sezon gecirmis.

Bir psikiyatrist olarak soylemekten duramayacagim.. Taraftar grubu olarak bu transfer sezonuda bos gecmeyecegim galiba. Birkac vaka zaten gozume takildi. Falcao, Nainngolan gibi isimler dolasiyor. Arkadaslar.. Saka yapiyorsunuz degilmi?

Nainggolan mi heralde bu bi şaka bu tranfer gerceklesirse inanilmaz bir is çıkarmış olurlar rüya gibi bir transfer olur meloyu bize hatirlatacak bir lider hatta daha da iyisi bence ama gerçekçi olalim bu imkansiz.

Kupalara layiksın sen. Şanli GALATASARAY...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera

____Mariano Ozan Miranda Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Nainggolang Onyekuru

Falcao

Yaw simdi ciddi ciddi bu yorumuna cevap vermemi mi bekliyorsun? Terim ile Serdar'i mi kiyasliyorsun? Biri Galatasaray'in efsanesi ve kupalar kazandirmis, digeri ise Gatasaray'in futbolcusu ve geldi geleli sadece 1 iyi sezon gecirmis.
kac sezondan sonra takımı satma hakkı elde ediliyor soyle de bilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt