Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.357
- 68.603
- 5.003
Gidiyor sonunda. Bi de eren ömer ve ahmet çalık da şutlanırsa mission completed
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarınki Empoli maçı kadrosuna almışlarNasıl affetmişler.herifin ses kaydı çıktı intere giydirmiş baya.romaya dönmek için takımı karıştırıyorum falan demiş
Vay omurgasızlar.Yarınki Empoli maçı kadrosuna almışlar
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış anlama ama kaynağın kimdir necidir? Malum piyasada çok fazla asparagas şeyler dönüyor..Dün levent beyin uçak rezervasyonu bilgisinden sonra forumda yaşadıklarından sonra yazmak istemedim ama özlem hanımın Nainggolan duyumu gerçekten doğru. Ama iş daha çok başında. Kiralık yada yapılacak satışlara anlaşmalara göre opsiyonlu kiralık. Yani bir şekilde olurmu diye bakılıyor. Kendisi terimin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayalinin bir numaralı gerekliliği.
Serdar konusunda bende hocayi elestiriyorum ama yapacak bir sey yok, Sivas maci herkesin sampiyonluk icin final gozuyle baktigi bir macti, sen mactan once ben halsizim rahatsizim maca cikamiyorum diyorsan hoca'nin tum planlarini bozarsin. Hocayi da anlamak lazim, yola guvenebilecegi adamlar ile cikmak istiyor.
Gecen sezon kirik burun ile maclara cikan ve sezonu bitiren, ameliyat olmayi kabul etmeyen adami hoca bu kadar kolay silmemesi lazim ama olayin icerigini bilmedigimiz icin anca bu kadar diyebiliyoruz.
Kaynak falan bilmem ama alan carvalho ismi daha gündemde değilken burda söylemişti hasan bey.ben şahsen güveniyorum kendisineYanlış anlama ama kaynağın kimdir necidir? Malum piyasada çok fazla asparagas şeyler dönüyor..
Yaw simdi ciddi ciddi bu yorumuna cevap vermemi mi bekliyorsun? Terim ile Serdar'i mi kiyasliyorsun? Biri Galatasaray'in efsanesi ve kupalar kazandirmis, digeri ise Gatasaray'in futbolcusu ve geldi geleli sadece 1 iyi sezon gecirmis.serdar aziz bir macta takımı yalnız bırakmıssa ne olmus. fatih terim 10 macta takımı yalnız bırakmadı mı? serdar aziz 1 mac hocanın planını bozduysa fatih terim 10 mac butun galatasarayın planlarını bozdu.
Eskiden sağlam olmayan kaynaklar paylaşılmazdı bu forumda...Kaynak falan bilmem ama alan carvalho ismi daha gündemde değilken burda söylemişti hasan bey.ben şahsen güveniyorum kendisine
Bir psikiyatrist olarak soylemekten duramayacagim.. Taraftar grubu olarak bu transfer sezonuda bos gecmeyecegim galiba. Birkac vaka zaten gozume takildi. Falcao, Nainngolan gibi isimler dolasiyor. Arkadaslar.. Saka yapiyorsunuz degilmi?
kac sezondan sonra takımı satma hakkı elde ediliyor soyle de bilelimYaw simdi ciddi ciddi bu yorumuna cevap vermemi mi bekliyorsun? Terim ile Serdar'i mi kiyasliyorsun? Biri Galatasaray'in efsanesi ve kupalar kazandirmis, digeri ise Gatasaray'in futbolcusu ve geldi geleli sadece 1 iyi sezon gecirmis.
Eskiye dönsek daha neler neler vardı. Mesela asla galatasaray t.direktörü ve başkanına hakaret edilemezdi burda şimdi ağızlara sakız oldu.Eskiden sağlam olmayan kaynaklar paylaşılmazdı bu forumda...
Takimi satmak mi ya da sahip cikmak mi? Baskan ve yoneticilerin yapamadigini yaptigi icin takimi satti evet.kac sezondan sonra takımı satma hakkı elde ediliyor soyle de bilelim