Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Gary 10 , Maicon 5 , Serdar ekmek parasına gitsin gitsin de Cengiz geldi geleli giden hep özlendi ; bu çabuk unutuluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cekdarin duzeltmesi gerek yonleri var
Cok yetenekli ama ben daha futbolcu diyemiyorum ustune dusulurse kazanabiliriz.Celil konusunda haklisin.

Ogunun gecen maci vardi izledin mi bilmiyorum ama kaptan yine kusursuza yakin oynadi.Yaşi 17
İzlemedim ama alel acele profesyonel sözleşme imzaladık kaliteli diye düşünüyorum. Büyük ihtimal hoca istemiştir. Bide yaşıtlarından büyüklerle oynuyor herhalde Mustafa Kapı gibi.

Ozan kalmalı. Serdar yurt dışına satılacaksa oradan da 5-6 Milyon gelebilir.

20 Milyon Euro civarına bir takım kurabilir miyiz?

2 Stoper
2 Forvet
1 Sağ/ Sol Açık

gerekecek.
Kurulur hemde rahatça, 1 sağ-sol açık yerine 2 forvetten birisi kanat özellikli yani Alan tarzı olursa yeter yani 4 transfer, 2 stoper 1 kanat forvet 1 tanede santrafor. 20 Milyon civarına rahatça halledilir en kötü kiralık.

Olmasin. Seneye onyekuru geri donecek. 1.6 milyona oynayan Rodriguezden bize zarar gelmez.

Kaldi ki 8 e satsan eline 6 kalacak.

Ona varincaya kadar 4 milyona oynayan belhanda, 4.5 a oynayan feghouliden kurtulmak lazim asil.

Belhanda 10 numaran ve bugune kadar 6 milyon aldi, 1 mac kazandirmadi.

Rodri’den daha ucuza daha genç ne çocuklar var artık düşüşe geçmişken yapılacak en doğru iş satılması inş becerirler bu işi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmasin. Seneye onyekuru geri donecek. 1.6 milyona oynayan Rodriguezden bize zarar gelmez.

Kaldi ki 8 e satsan eline 6 kalacak.

Ona varincaya kadar 4 milyona oynayan belhanda, 4.5 a oynayan feghouliden kurtulmak lazim asil.

Belhanda 10 numaran ve bugune kadar 6 milyon aldi, 1 mac kazandirmadi.

O adamlar o paralari aldigi icin kurtulmak imkansiz iste.

@DuyumcuAbiniz: Maicon için 4.5 mio, Serdar için 6 mio, Garri Rodrigues içinde 10 mio yakın bi teklif gelmiş üçüde arap kulüplerinden. İş futbolcularda biter kulüp üç teklifide kabul etmiş. Oyunculara görüşme izni verilmiş.
Ozan da durum farklı kalmalı dedi hoca tekrar görüşmeler yapılıyor

Levent Gültekin: Al İttihad Garry Rodrigues için 8 milyon euro'yu masaya koydu.

Galatasaray 12 milyon euro istiyor. En az 10 milyon euro'da buluşabilirler. Garry soğuk bakıyor. 'Gideceksem değmeli, yıllık maaş olarak bir anlamı olmalı' diyor.

Anlaşma çok yakın...

Bu kadar oyuncu satacaksak UEFA'yı umursamıyoruz demektir. Gelecek senin takımı için alt yapı oluşturuluyor.

@DuyumcuAbiniz: Maicon için 4.5 mio, Serdar için 6 mio, Garri Rodrigues içinde 10 mio yakın bi teklif gelmiş üçüde arap kulüplerinden. İş futbolcularda biter kulüp üç teklifide kabul etmiş. Oyunculara görüşme izni verilmiş.
Ozan da durum farklı kalmalı dedi hoca tekrar görüşmeler yapılıyor

Vallah mis gibi para, ama Serdar gitmez oralari.

20,5M para yapar o parayla tas gibi kadro kurarsin.

Yanlız Garry giderse onun yerine adam almamız lazım. Ben Onyekuru’yu da beğenmiyorum. Bazen bakıyorsun akıyor bazen de uyuyor resmen. Çok değişken. Güvenemeyiz.

İzlemedim ama alel acele profesyonel sözleşme imzaladık kaliteli diye düşünüyorum. Büyük ihtimal hoca istemiştir. Bide yaşıtlarından büyüklerle oynuyor herhalde Mustafa Kapı gibi.

Bak burda attigimiz golde atagi baslatan ogun

Ben umutluyum ogünden

Son düzenleme:
Muslera

Linnes Ozan Cahill Nagatomo

Ndiaye

Shaqiri Belhanda Emre Akbaba Onyekuru

Balotelli/Alan/Falcao

Terim’in kafasındaki sisteme uygun kadro bu bence, 3 transfer lazım.

Hadi Shaqiri gelmez, diyelim 2. Yerine Feghouli desek, bir stoper bir forvet.

Serdar’ı da yediler, Serdar, Rodriguez, Fernando, Maicon dörtlüsünden üçünü satabilsek olur bu iş, yedek forvet bile alınır.

Mangala biri olur herhalde sezon sonu bitiyor kontratı yaşı 27 daha. Kompany de benzer durumda ama sakatlık geçmişi, yaşı ve City'de ki konumu sebebi ile ikna etmek bu yönetimi aşar.

STOPER:

1. Stoper: Mangala / Juan Jesus

Stoperlerden 2. cisi daha genç ve sattığımızda para edecek biri olmalı.

Luiz Felipe adı geçiyor. Takip etmedim. Ama scout ekibi dediyse, hocalar da ok verdiyse o tarz 1 hamle de yapılır.

FORVET:

1 Pivot, servis edebilen, top indiren, ve bitirici (Giroud, Llorente, Demba Ba(istemem), Pelle, Balotelli)
1 Araya kaçan, mücadeleci, top tutabilecek (Alan, Falcao)

KANAT:

Tamamen scout işi olacaktır. Feghouli, Akbaba, Onyekuru, Sinan var elimizde. Gerekirse sola Belhanda'yı da çeker hoca. Kiralık Konop tarzı biri de olabilir. Onyekuru verim verirse ona bonservis ayırabilirler 5-6 olacaksa maliyeti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt