Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru aşama kat ederse çok büyük oyuncu olur
Vuruş karar vermede geliştirmesi gerek kendini

Galatasaray Düşmanlarının .........

Garry giderse yerine Chelsea’nin U23 takımında oynayan Callum Hodson Odoi’ye çökülmeli. Elemanı ilk u17’de bize karşı izlemiştim. Hatta konusunu da açmıştım scout bölümüne. Dortmunda oynayan Sancho kadar yetenekli. Hatta O’nu da o zaman izlemiştim. Ama Odoi daha yetenekli gelmişti.

Serdar hocadan özür diler
Ozanida hoca haleder
Maicon ve Garry satilir hoca ikna eder
Zaten yönetim bosa var

Eee bu Rodop, Albayrak ile konuşmuş ; 3 transfer yapacakmışız . O zaman Serdar falan ne iş?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlız alan dışında oyuncu ismi yok piyasada

Galatasaray Düşmanlarının .........

Boş yapıyor bu mal falcao yalan diyordu

Eee konuşmuş işte adam , niye yalan söylesin ? Bir de iç meseleleri çözüyoruz , 2. yarı daha çok genç de oynayacak demiş . Resmen adam gönderip gönderip 3 transfer ve genç oyuncularla oynayacağızı ima etmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan biz sadece maiconu gönderip transfer yapacaktık.defansın yarısı gitti ne 3 transferi

Biride demiyorki alt yapidaki oyuncularla sampiyon olalim avrupayi titretelim..
Ne lan öyle herkesi satalim o zaman?
Bu kadar fazla FM oynamayin

Umarım Ozan ve Serdar takımda kalır yani inşallah kalırlar en azından 1 tanesi kesinlikle kalması gerekiyor
Maicon(5 mil.€) & Mariano(3 mil.€) & Rodrigues(10 mil.€) filan da gidebilir çok zoruma gitmez

Yalnız Alan’ı kanat forvette kullanmak fazla lüks olur + adamda defansa katkı 0. Bence 4-4-2ye dönüyoruz. Yanına Elmander tarzı bir forvet koysak 10 numara 5 yıldız 2li forvet olur. Tabi Alan alınabilirse!

6-A.Albayrak ile yaptığım söyleşi..
- Aramızdan ayrılacak arkadaşlar olacak. Bunlarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Basındaki “ uçak geldi- uçak indi” haberlerine fazla rağbet göstermeyiniz. İmkanlarımıza ve hocamızın isteğine göre en iyisini alacağız. Biraz sabır bekliyoruz. Albayrak yine kıvırmaya başlamış

Screenshot_20181229-121505_Gallery.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt