Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Çin'de oynayan oyuncu Avrupa'ya gelince aynı kontratı mı alıyor, almıyor tabi. Falcao'da kabul etmek lazım ki prime zamanında değil Monaco'dan aldığı maaş onun iyi zamanları hatırına verilen maaş şu dönemde aynı paraya oynaması doğru değil. Hepsi bir kenara toplam maaş bütçesi 45-50 milyon olan kulüp neyine güvenip tek oyuncuya 10 milyon veriyor anlamıyorum.

aslında var ya

ighalo---- alan---falcao ile beraber oynayacan

arka tarafı da kaliteli önlibero-ndiaye feghouli yap tamam

yani cok desteklediğimden degil böyle bişeyi ama zevkli olurdu denemesi

garry yerine kanat almazsak 442 hayırlı olsun Belhanda,Henry sol rotasyonu olur Emre de geliyor

Fernando ya da Donk'u satıp orta saha alabiliriz bir tane daha....ön liberolu sistemle oynamamalıyız bence

Şimdi Çin'de oynayan oyuncu Avrupa'ya gelince aynı kontratı mı alıyor, almıyor tabi. Falcao'da kabul etmek lazım ki prime zamanında değil Monaco'dan aldığı maaş onun iyi zamanları hatırına verilen maaş şu dönemde aynı paraya oynaması doğru değil. Hepsi bir kenara toplam maaş bütçesi 45-50 milyon olan kulüp neyine güvenip tek oyuncuya 10 milyon veriyor anlamıyorum.
dediğin gibi falcaoya avrupada hiç bi takım o maaşı vermez artık. 5-6 milyonu kabul etmek zorunda avrupada kalmak istiyorsa

Bu İghalo iyimidir gençler?
premier ligde watfordda ligin bi tarafına koyduydu abi,inşallah formamızı giyer.feghouliyi valenciada bi maçta barcelonaya karsı izlerken cok istemiştim formamızı giysin diye,hakan delikanlı abiyle 2013te muhabbeti dönmüştü bunun. ondan önce de sneijder-fener haberleri varken 2012 ekimde falan burda konusu da vardı hatta,konuyu okurken belki sneijder Galatasaraya gelir demiştim içimden oldu.ighalo da olur belki.

yaşa takılmayın Falcao'da mesele maaş,clye gidemezsek Pepe gibi serbest kalır seneye ödeyemeyiz maaşını

ighaloya fransada yüksek ücret verecek takım var mı?italyadan inter ve roma da alıcısı olur mutlaka

aslında alacan Alanın yanına Balotelliyi
sonra Emre Mor birde Melo yu defansada Caglari kiralayacan
zaten elde Donk manyağı var kavga edeceksin ikinci yarı herkesle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt