Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zehiri salalım :D:asd:

Doğru değilse de Falcao haberleri bile güzel eğlenmek için.

4GCqIEj.webp

@Hamza Gölbaşı şimdi baktım,istatistiği cok iyi de renatonun bonserviside uçuk ya.belki premier lig falan yapar.biz de alamayız fener zaten alamaz.

“Monaco, falcao’nun maaşını ödemek istemiyor ve 1.5 yıllık anlaşma var. galatasaray yaz döneminde de girişimde bulunmuştu. şimdi de görüşüyoruz. falcao bugün rodallega’ya istanbul’u ve türkiye’yi sordu. daha önce de söyledim. bu tip oyuncuları getirmeniz için sadece para yetmez. aşk lazım, tutku lazım. galatasaray’a gelmez diyenler var. galatasaray’ın tarihini unutuyorlar. milan baros, harry kewell, drogba gibi oyuncular geldi galatasaray’a. şu an falcao için sponsor da araştırdıklarını biliyorum.”

@Hamza Gölbaşı şimdi baktım,istatistiği cok iyi de renatonun bonserviside uçuk ya.belki premier lig falan yapar.biz de alamayız fener zaten alamaz.

Yaklasik 5m maas aliyor yillik ve aynen bonservisi cok pahaliya patlar. Fener alirsa kiralik olur ya da bedava falan oyuncu Cin'de kalmak istemiyorsa ancak o sekilde biter transfer. Boyle bir durum varsa biz de ilgilenmeliyiz.

Yaklasik 5m maas aliyor yillik ve aynen bonservisi cok pahaliya patlar. Fener alirsa kiralik olur ya da bedava falan oyuncu Cin'de kalmak istemiyorsa ancak o sekilde biter transfer. Boyle bir durum varsa biz de ilgilenmeliyiz.
kiralık olayı olsa premier lig,fransadaki takımlar pusuya yatar zaten.brezilya milli takımında da görev alıyo sanırım.zor her halükarda

Galatasaray'ın forvet transferinde listesinin ilk sırasında bulunan Radamel Falcao, yaptığı hareketle sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Monaco'nun Kolombiyalı futbolcusu, Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Fernando Reges'in şampiyonluk kutlaması sırasında çektiği bir fotoğrafı beğendi.

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN HAREKET

Falcao'nun Türk Telekom Stadyumu'nda çekilen fotoğrafı beğenmesi Galatasaray taraftarlarını oldukça heyecanlandırırken transfer söylentilerini de güçlendirdi.

Fernando ve Falcao, 2009-2012 yılları arasında Porto'da birlikte forma giymişlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt