Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Haber yoku my
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renato agusto kaç para alıyoCok iyi herif yazin cok istiyordum ama paralarinin yetmesi mumkun degil
Acikcasi mumkunse biz sulanalim en azindan fiyat arttiririz zaten 1 orta saha transferi konusuluyor adam satarsak neden olmasin

Günaydın renktaşZehiri salalım
Doğru değilse de Falcao haberleri bile güzel eğlenmek için.
Ekli dosyayı görüntüle 35663

keşke.ama liseli fosiller kaçırdı adamı. üye sayısı artmadıkça düzgün başkan adayı çıkmaz çünkü fosillerden korkuyorlarunal aysal gelse keske
zaten ffp var sacmasapan transferler yapamaz
sen de bi defol git be kardeş.herşeye atlama,uyu sen13. Yaşına bir bas artık yıllardır 12 de kaldın be S.Zeren
hayal ya da degil.sadece bi yorum.olur ya da olmaz görecegiz.en azından gündemi takip edip haberlere göre bi yorum yaptım.kafadan sallamadım.hadi işine abicimevde kalmıs kızlar bile senin kadar hayal kurmuyor
@Hamza Gölbaşı şimdi baktım,istatistiği cok iyi de renatonun bonserviside uçuk ya.belki premier lig falan yapar.biz de alamayız fener zaten alamaz.

kiralık olayı olsa premier lig,fransadaki takımlar pusuya yatar zaten.brezilya milli takımında da görev alıyo sanırım.zor her halükardaYaklasik 5m maas aliyor yillik ve aynen bonservisi cok pahaliya patlar. Fener alirsa kiralik olur ya da bedava falan oyuncu Cin'de kalmak istemiyorsa ancak o sekilde biter transfer. Boyle bir durum varsa biz de ilgilenmeliyiz.