Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salaklar GS ffpyi yoksayip oyuncu aldi bizde yapariz diyorlar. Ulan bizim yönetim + hoca felan degisti.

Bunlar yine transfer sikesi yapacaklar (sow,emenike, josef gibi)
dursunun yaptığı o hareketin cefasını hala çekiyoruz.biz şampiyon olup şliginin 35 milyon euro geliri alarak ucuz atlattık ki uefayla başımız hala belada. kısıtlama cezası da yedik. ali koç böyle bi salaklık yaparsa ve bidahaki sezon da başarılı olamazlarsa fener toptan batar

Azizden kat ve kat kötü bu adam hem futboldan hem idarecilikten anlamıyor cidden kötü açıklamalar resmen facia
Ffpyi delerim ne demek adam sadece menmi edecek seni hasirt diye 4 yıl anlasmayi çakacak önüne sonra elin kolun bağlı
Ayew suleymani benzina gibi çöpleri elit gören adami başkan yaptı kekolar

Arkadaslar basin toplantisina bastan beri izledim.

Ali koc, comolli ve sonra sacmaladiginda salona iyi bakarsaniz butun muhabirler suratlari kapa karisik ti. Onlar da biliyor bu adamlar bir bok olmayacani ama icinde tutuyorlar.

Ersun hakkinda zorlu evlilik gibi konustular, icinden hic istemedi okadar belli ki ama taraftarla baskisindan zorla imzaladilar.

Devre arasi 3-4 transfer yaparlar, FFP kriterlerine getiremiyoruz dedi yani men yiyecekler

Öyle birini daha taniyorum, bu da yakinda onun yolundan gidip TFF baskani olur.
aynen.ikisinin de ortak yönü babalarının holdingden uzak dursun diye futbola yönlendirmeleri. gerçi ali, tüpçüye göre biraz daha masraflı oldu sürekli holding kaynaklarını fenere hortumluyor.

ffpyi takmıycaz transfer diyince antu yine cosmus muhahahha

taşıma suyla değirmen dönmez. ş.ligi gelirinin bukadar önemli olduğu başka hiç bi dönem olmadı o parayı alan ihya olur kur bukadar yüksekken. ali koç bu kumarı oynayıp şampiyon olamazsa bedeli çok çok büyük olur

Maalesef Aziz yildirim gibi alfa erkegi kaybetik, onun yerine bir dansoz geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt