Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Öyle birini daha taniyorum, bu da yakinda onun yolundan gidip TFF baskani olur.koç holdingi de batırır bu 2 yılda. babası ve abisi belli ki iyi korumuş holdingi bundan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle birini daha taniyorum, bu da yakinda onun yolundan gidip TFF baskani olur.koç holdingi de batırır bu 2 yılda. babası ve abisi belli ki iyi korumuş holdingi bundan
Uefa sapliyacak bunlara

dursunun yaptığı o hareketin cefasını hala çekiyoruz.biz şampiyon olup şliginin 35 milyon euro geliri alarak ucuz atlattık ki uefayla başımız hala belada. kısıtlama cezası da yedik. ali koç böyle bi salaklık yaparsa ve bidahaki sezon da başarılı olamazlarsa fener toptan batarsalaklar GS ffpyi yoksayip oyuncu aldi bizde yapariz diyorlar. Ulan bizim yönetim + hoca felan degisti.
Bunlar yine transfer sikesi yapacaklar (sow,emenike, josef gibi)
vay anasını 1 taşla 2 kuş. hem alanı alıp hem buraktan kurtulacaz. müthiş olur.burak yılmaz alan'ın takımına gidiyor alan h.o yani Burak Yılmaz, Guangzhou Evergrande yolcusu | Goal.com
aynen.ikisinin de ortak yönü babalarının holdingden uzak dursun diye futbola yönlendirmeleri. gerçi ali, tüpçüye göre biraz daha masraflı oldu sürekli holding kaynaklarını fenere hortumluyor.Öyle birini daha taniyorum, bu da yakinda onun yolundan gidip TFF baskani olur.
"Gerekirse Avrupa`ya gitmeyiz" diyerek müthiş bir vizyon koydu ortaya helal olsun.ffpyi takmıycaz transfer diyince antu yine cosmus muhahahha
iyi anlamda mı coştular yoksa eleştiriyorlar mıffpyi takmıycaz transfer diyince antu yine cosmus muhahahha
12 milyon avrolari oldugunu söylemis FFP kurallari cercevesinde.
Bilmiyorum inan.3 nerden gelmiş ?
Bilmiyorum inan.
Aciklamalarini takip etmiyorum, Antu´ya bir bakayim dedim orada okudum 11,9 milyon avro olarak belirtmis.