Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano takımda beyni olan ve ayağı top yapan 2-3 adamdan biri. Feghouli ile çok uyumlu. Üstüne üstlük şuan tam olarak sağlam olan tek mevkimiz sağ bekken orayıda eksiltmek ne kadar doğru ?
Tam bizim yönetimin yapacağı şey. Marianoyu satarlar yerine adam almazlar 2 kulvarda Linnesle oynamaya çalışırlar. Akıllanmayız biz. Akillanmayiz. Bu adamıda harcıyoruz. Geçmiş olsun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen öyle, benim için şampiyon yapan Gomis'tir.

Şampiyon takımın bu hale düşmesini sağladılar.
Tudor doneminde oynadigimiz buyuk maclarda Gomis yokmuydu? Sen Gomis sayesinde sampiyon olduk diyorsan benim diyecek baska birseyim yok. Iyi gun taraftari boyleymis demek.

Marianonun beyni var

Beyni olan topçunun yerini dolduramazsan satmamalısın istisnalar hariç

Linnesin atletizm özelliği olsa da Mariano kadar zeki deiil

eksik çok para yok yoktan var edebilecek adam da yok kısaca beklentim yok tek umudum çöplerin ayrılma ihtimali

Tudor doneminde oynadigimiz buyuk maclarda Gomis yokmuydu? Sen Gomis sayesinde sampiyon olduk diyorsan benim diyecek baska birseyim yok. Iyi gun taraftari boyleymis demek.

Gomis tüm sezon fbjk'ye gol atamadı. Sahada varlığı yetiyordu.

Allahın yeni yetme Hırvat'ı, İtalya'nı, Hollanda'lısı rezil olabilir. Kulübün 50 yılını bilen Terim gibi efsane bu duruma düşmemeliydi.

Feghouli için cidden üzüldüm adam takimin en iyisi hoca kendisini sevmediği için satılacak yazık olacak beyni olan oyuncumuz zaten yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt