- 12 Ocak 2013
- 51.042
- 60.543
- 4.323
mariano güle güle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimmis o capsiz 3luFeghouli'ye sahip çıkalım yeter. Çapsız 3'lü den başka bişey beklemiyorum.
Bu da kolpacı adam. Terimin olduğu yerde Galatasaraydan bilgi alamazsın öğrenemediler şunu. Ha yönetim kaynaklı haber gelirse olabilir. Ama şu tiplere ayarım herkes yazar mariano ..da birde rakam twitteri okurlar. Ortalama 2 milyon euro gibi rakam çıkarırlar. Evet mariano gitti 2m euro. Beyinsizler ya@yselim10: Mariano için sanırım 2m€ civarında bir rakama anlaşma yapılmış.
Hayırlısı olsun,isabetli bir karar...
Galatasaray'ın aracı bir menajer vasıtasıyla yine bir brezilyalı "Danilo" hakkında bilgi aldığını duydum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimmis o capsiz 3lu
Onuda dehleyecegizBrezilya çetesi gidecek, Arap çetesi kalacak gibi. Bir tek Brezilyalılardan Fernando gitmez.
Feghouli en iyi oyuncumuzOyuncu satmadan şu an 2 transfer yapabiliyoruz, onlar da santrafor olacak.
Rodrigues
Feghouli
Maicon
Mariano
Sat gitsin.
Bu adamların yerine bitirici free oyuncular kovalamak lazım.
- Başkan
- 2. Başkan
- Florya'nın Her Şeyinden Sorumlu Futbol ve Sporif Direktörü
Nankör, haa yin.Linnes denen orta fakiriyle oynariz artik 2 kulvarda yedegide Tarik camdal oh mis.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O capsizlar gecen sezon sampiyon yaptiginda sesin cikmiyordu ama? Kotu bir donem gecirince hepsi birden capsiz mi oldu?- Başkan
- 2. Başkan
- Florya'nın Her Şeyinden Sorumlu Futbol ve Sporif Direktörü
Onuda dehleyecegiz
Galatasaray Düşmanlarının .........
O capsizlar gecen sezon sampiyon yaptiginda sesin cikmiyordu ama? Kotu bir donem gecirince hepsi birden capsiz mi oldu?