Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'ye sahip çıkalım yeter. Çapsız 3'lü den başka bişey beklemiyorum.

@yselim10: Mariano için sanırım 2m€ civarında bir rakama anlaşma yapılmış.

Hayırlısı olsun,isabetli bir karar...

Galatasaray'ın aracı bir menajer vasıtasıyla yine bir brezilyalı "Danilo" hakkında bilgi aldığını duydum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@yselim10: Mariano için sanırım 2m€ civarında bir rakama anlaşma yapılmış.

Hayırlısı olsun,isabetli bir karar...

Galatasaray'ın aracı bir menajer vasıtasıyla yine bir brezilyalı "Danilo" hakkında bilgi aldığını duydum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu da kolpacı adam. Terimin olduğu yerde Galatasaraydan bilgi alamazsın öğrenemediler şunu. Ha yönetim kaynaklı haber gelirse olabilir. Ama şu tiplere ayarım herkes yazar mariano ..da birde rakam twitteri okurlar. Ortalama 2 milyon euro gibi rakam çıkarırlar. Evet mariano gitti 2m euro. Beyinsizler ya

Marianoyu satin Feghouliyi satin takimda ayagi top yapan beyni olan kim varsa yolla Fatih hoca. Bütün embesilleri transfer et. Seversin gerizekali oyuncuları alip oynatmayi. Aferin devam et. Gomis gibi arkasindan Ağlarız Marianonunda. Yapacağınız kadro muhendisligine tukureyim

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu aponun ipiyle kuyuya iniyoruz ama insallah ip kopmaz

Gidenlere güle güle,gelenlere hoş geldiniz diyip yerimi alıyorum.
Mevki farketmeksizin WINNER oyuncu istiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onuda dehleyecegiz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ercan geçen sene çok gereksiz yüklendin bu adama herkes beğeniyordu troll gibi duruyordun ama bu sene cidden kötü hak vermeye başladım.. Kötüyken kötü demek lazım aynı şekilde marianoya da çok beğenilen bir anda gözümde 0a düştü bu yıl

O capsizlar gecen sezon sampiyon yaptiginda sesin cikmiyordu ama? Kotu bir donem gecirince hepsi birden capsiz mi oldu?

Aynen öyle, benim için şampiyon yapan Gomis'tir.

Şampiyon takımın bu hale düşmesini sağladılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt