Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.672
- 1.328
Izlemeni tavsiye ederim ortasahalarindaki 3 adamda iyi de paul mandragano fofana.maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izlemeni tavsiye ederim ortasahalarindaki 3 adamda iyi de paul mandragano fofana.maalesef
Kapiyi 10-15 milyondan acarlar ayni Jankto da yaptiklari gibi. Udinese almadan gidip bulacaksin boyle adamlari yoksa talip olursan transferi maliyetli olur.Udineseli Fofana yi çok isterdim ortasaha yaşı genç teknik iyi kaç para fiyat isterlerdi acaba ?
Zaten benimki bir hayalKapiyi 10-15 milyondan acarlar ayni Jankto da yaptiklari gibi. Udinese almadan gidip bulacaksin boyle adamlari yoksa talip olursan transferi maliyetli olur.

gibi biri lazım.
kalmasını isteyen yanım bu üçünü yan yana oynarken gormek istiyor. Altyapinin maclarinda bir hoş oluyorum o paslasmalar çalimlar sonra gidip got kılı ağarmış abilerine bakip kendimi boşluktan bırakasım geliyor.atalay ve ali yavuz da ozan gibi
kalmasını isteyen yanım bu üçünü yan yana oynarken gormek istiyor. Altyapinin maclarinda bir hoş oluyorum o paslasmalar çalimlar sonra gidip got kılı ağarmış abilerine bakip kendimi boşluktan bırakasım geliyor.
O yuzden inadına gençler