Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapiyi 10-15 milyondan acarlar ayni Jankto da yaptiklari gibi. Udinese almadan gidip bulacaksin boyle adamlari yoksa talip olursan transferi maliyetli olur.
Zaten benimki bir hayal
Arkadaş adamlar gidip buluyor biz gidip nerde celimsiz nerde denge problemi bir afrikalı onu buluyoruz.

Vallahi doukara dem ba ba selezynov la ugrasacagina zaten diagneyi falan alamazsın bu seviyelerde oyuncu bakiyorsan direkt git elvis manu ya hiç olmazsa yaş 25 tabiki yanına top indirebilecek bir adam bulmak şartıyla.

Ulan bu gözlerin gördüğü en berbat 3 futbolcu yaz deseler sabri ve ömer bayramı yazar 3 .sü için düşünürüm.Ne ömeri ne bayramı adamda ne savunma var ne hücüm var.Maksimum 50 santime orta açabilen yetenek düşmanı herifin teki.Adam her türlü zarar ben rakip hoca olsam sağ tarafıma savunmacı almam iki tane hücümcu sağ kanat alır Galatasarayı o kabiliyetsiz herifin kanadından yıkmaya çalışırım.

ahmet ömer eren bu
3 futbolcu olmayan arkadaş floryada ne yapiyor

Yok abi yok, doru duzgun yonetici gelmediye halde bize kaliteli transferler getiremiyecekler. Eskiden fenerde hakan bilal kutalp, bestasda erdal torunogullari ve bizde Bulent Tulun vard adamlar klass adamlar getiriyordu.

abv

atalay ve ali yavuz da ozan gibi
kalmasını isteyen yanım bu üçünü yan yana oynarken gormek istiyor. Altyapinin maclarinda bir hoş oluyorum o paslasmalar çalimlar sonra gidip got kılı ağarmış abilerine bakip kendimi boşluktan bırakasım geliyor.

O yuzden inadına gençler

kalmasını isteyen yanım bu üçünü yan yana oynarken gormek istiyor. Altyapinin maclarinda bir hoş oluyorum o paslasmalar çalimlar sonra gidip got kılı ağarmış abilerine bakip kendimi boşluktan bırakasım geliyor.

O yuzden inadına gençler

Ali Yavuz
Suleyman Lus
Gokay
Atalay
Samet
Kapi

Dun 11 baslamaliydi
Bunlar yerine
Omer
Ahmet/maicon
Selcuk
Migdat
Fln oynadi yav yazik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt