Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando mariano giderse yerlerine donk ve linnes oynar yerlerine kimse gelmez 2 forvet alirlar biter

Getirecekleri ikinci forvet Alan’dan iyi mi olur kotu mu?

Bi de Alan ligimizin en iyi santraforlari arasinda kacinci siradadir tahminen?

Vallaha duyumcular muriel 24 aralik gelecek dedi yani

Alan - Muriel gelirse mukemmel olur ama sanmiyorum.

Ben sahsen Alan - Burak / Alan - Selezynov gelir

Getirecekleri ikinci forvet Alan’dan iyi mi olur kotu mu?

Bi de Alan ligimizin en iyi santraforlari arasinda kacinci siradadir tahminen?
Alanın kanatlarda ve forvet arkası oynama özelliği oldugu için gelecek adam en az alan kadar kaliteli olmalı ki teknik heyette aynı şeyi düşünüyordur büyuk ihtimal

Alanın kanatlarda ve forvet arkası oynama özelliği oldugu için gelecek adam en az alan kadar kaliteli olmalı ki teknik heyette aynı şeyi düşünüyordur büyuk ihtimal

Hic izlemedim bu adami Salzburg’dayken falan da bilmiyordum ama FIFA, FM profili falan bakinca tam santrafor degil gibi geldi bana da, joker oyuncu havasi var ama ben cikan isimler arasinda Muriel haric en az Alan seviyesinde santrafor goremiyorum endiseliyim acikcasi yine bir cuval incir berbat olacak sanki.

Hic izlemedim bu adami Salzburg’dayken falan da bilmiyordum ama FIFA, FM profili falan bakinca tam santrafor degil gibi geldi bana da, joker oyuncu havasi var ama ben cikan isimler arasinda Muriel haric en az Alan seviyesinde santrafor goremiyorum endiseliyim acikcasi yine bir cuval incir berbat olacak sanki.
Babel tarzı bi oyuncu gibi geldi bana. Yani santrafor da oynar kanada koyarsan da gizli santrafor olarak fazla gol katkısı verir.

Yaw Hamza kardes daha ne tartisiyorsunuz, forvetimiz Eren derdicok sokak diregi diksek Erenden daha iyi olur yeminle en azindan gol yedirmez.

Hayatimda bu kadar kotu forvet gormedim, Antalyadaki Doukara sezon basinda olsaydi suan en az +6 yazardin.

Alanı Bipspor yazdı bütün kolpacılar atladı hiçbir halt bilmiyorlar beklenmedik isimler duyacağız muht.

Alan için Beşiktaş,Trabzon ve Fener sıraya girmiştir bile

Bizimkilere hiç ama hiç güvenmiyorum

Transfer dönemi ile bütün kolpacılar meydana çıkmış,şerbetliyiz keza yıllar yılı ne duyumcular gördük neler,sabahladık bile kolpacılar peşinde.forumda bir konu açılsada efsanevi kolpacılar ve duyumcuları ansak orda...

Galatasaray, sözleşmesi 1 ay sonra bitecek oyuncu için önceliğin kendilerine verilmesi için kulüpten onaylı resmî teklif yaptı. Kulüp, Galatasaray'a bu davranışı için teşekkür etti ve oyuncu ile görüşmelere izin verdi.

Le Mundo Sport

Galatasaray, Alan Carvalho ile an itibari ile görüşmelere başladı. Oyuncu gelmeye sıcak bakıyor.

Le Mundo Sport

City’den biri gelir herhalde o kadar konuştuysa Başkan. Resim çektirmeye gitmediyse tabi yine.

Forvet’in biri de direkt 2 Ocak’da açıklanmalı.

Stoper de 2 gün içinde takip eden.

Ne dedi başkan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 forvet almayan şerefsizdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alan gelirse muhtemelen fos çıkacak.
Yok yav çok hypelanıyor bu aralar da çöp çıkacağını zannetmiyorum.
Süperstar diye almıyoruz sonuçta, görevini yapsın Eren sığırından kurtarsın yeter gözüyle bakıyoruz şu anda.Bu görüşüm alacağı yıllık ücretin miktarıyla değişebilir. 3,5+ alacaksa üst düzey işler yapmasını beklerim herkes gibi.
İşin özeti Alan değil aslında, transfer direktörlüğü ve scouting sisteminde büyük sıkıntılar mevcut.Hemen hemen bu forumdaki kimsenin ne Abdürrahim'in üst düzey oyuncu alacağına ne de Emre Utkucan önderliğindeki scouting sisteminin futbolcu bulacağına inancı yok. Bu yüzden yüceltilme meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt