Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.396
- 2.277
- 2.278
Fernando mariano giderse yerlerine donk ve linnes oynar yerlerine kimse gelmez 2 forvet alirlar biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Getirecekleri ikinci forvet Alan’dan iyi mi olur kotu mu?
Bi de Alan ligimizin en iyi santraforlari arasinda kacinci siradadir tahminen?
Alanın kanatlarda ve forvet arkası oynama özelliği oldugu için gelecek adam en az alan kadar kaliteli olmalı ki teknik heyette aynı şeyi düşünüyordur büyuk ihtimalGetirecekleri ikinci forvet Alan’dan iyi mi olur kotu mu?
Alanın kanatlarda ve forvet arkası oynama özelliği oldugu için gelecek adam en az alan kadar kaliteli olmalı ki teknik heyette aynı şeyi düşünüyordur büyuk ihtimal
ocak sonunda kontrati bitiyor. Belki bir kac hafta erkenden birakirlar .Bildiğim kadarı ile bir oyuncu sözleşmesinin bitimine altı ay kala istediği kulüp ile görüşüp anlaşma yapabilir.
Babel tarzı bi oyuncu gibi geldi bana. Yani santrafor da oynar kanada koyarsan da gizli santrafor olarak fazla gol katkısı verir.Hic izlemedim bu adami Salzburg’dayken falan da bilmiyordum ama FIFA, FM profili falan bakinca tam santrafor degil gibi geldi bana da, joker oyuncu havasi var ama ben cikan isimler arasinda Muriel haric en az Alan seviyesinde santrafor goremiyorum endiseliyim acikcasi yine bir cuval incir berbat olacak sanki.
Hic izlemedim bu adami Salzburg’dayken falan da bilmiyordum ama FIFA, FM profili falan bakinca tam santrafor degil gibi geldi bana da, joker oyuncu havasi var ama ben cikan isimler arasinda Muriel haric en az Alan seviyesinde santrafor goremiyorum endiseliyim acikcasi yine bir cuval incir berbat olacak sanki.
Ayni seviye veya kötü olur. Seleznyov olmasa da o seviye birini bekliyorum.Getirecekleri ikinci forvet Alan’dan iyi mi olur kotu mu?
City’den biri gelir herhalde o kadar konuştuysa Başkan. Resim çektirmeye gitmediyse tabi yine.
Forvet’in biri de direkt 2 Ocak’da açıklanmalı.
Stoper de 2 gün içinde takip eden.
Yok yav çok hypelanıyor bu aralar da çöp çıkacağını zannetmiyorum.Alan gelirse muhtemelen fos çıkacak.