Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stoper + (iki) forvet kesin gelir

sonra giden olursa yerine oyuncu aliriz belki

Stoper gelirse Ozan mi Serdar mi yedek kalsin (3lü oynamiyorsak)?

stoper + (iki) forvet kesin gelir

sonra giden olursa yerine oyuncu aliriz belki

Stoper gelirse Ozan mi Serdar mi yedek kalsin (3lü oynamiyorsak)?
ozan kalsın,hep gol yediriyo kötü oynuyo ne de olsa.bu sorulamaz bile ya....ozan mı serdar mı denir mi..ozan müthiş bi seviyeye gelmişken üstelik.. yakıstıramadım

onun ilaci fatih hoca
Hocanın kendine hayrı yok Emre yi mi adam edecek.

Belhanda için de Terim adam eder deniliyordu, ki Belhanda ne kadar kazma ve vurdumduymaz olsa bile Emre ye kıyasla kat kat daha ciddiyetli bir adam.

sent via GSC

roma'nı sol ayaklı stoperi marcano'mu zor ama 31 yaşında olması belki olabilir
Yani reis kolay değil dediğin gibi ama Roma onu bedelsiz aldı ve kulübeyi ısıtmaktan öteye gidemedi. Roma 'da ki halini bilemem ama Porto 'da ki Marcano bence Galatasaray 'ın aradığı sol stoper kesinlikle

Defansif özellikleri kademe bilgisi çok üst seviyede
Hava toplarında muazzamın da üzerinde rakiplere hava topunda şans tanımaz asla
Fiziği gayet iyi
Ağır değil kesinlikle hatta fiziğine göre hızlı bile sayılabilir
Tecrübeli defansa liderlik edebilecek soğukkanlı bir oyuncu

Yani bence aradığımız solak denge stoperi Marcano olabilir. Serdar/Ozan gibi 2 tane çok iyi hamleli stoperimiz var, ister üçlü defans oynayalım yanına Serdar&Ozan ikilisini koyalım ister dörtlü defans oynayım Nagatomo-Linnes- ve Ozan/Serdar ikilisinden birisini koyalım bence ihtiyacımız olan doğru adam Marcano. Acerbi için uzun süre bekledim olmadı Lazıo ellerine yar oldu :cry: bari Marcano için bir şansımız olsun

Hocanın kendine hayrı yok Emre yi mi adam edecek.

Belhanda için de Terim adam eder deniliyordu, ki Belhanda ne kadar kazma ve vurdumduymaz olsa bile Emre ye kıyasla kat kat daha ciddiyetli bir adam.

sent via GSC
teknigine lafim yok lakin belhandayla ciddiyet konusunu tartismam bile, su an belhandayi ariyormuyuz dersek evet cok hisedildi yoklugu.

Yani reis kolay değil dediğin gibi ama Roma onu bedelsiz aldı ve kulübeyi ısıtmaktan öteye gidemedi. Roma 'da ki halini bilemem ama Porto 'da ki Marcano bence Galatasaray 'ın aradığı sol stoper kesinlikle

Fiziği gayet iyi

Yani bence aradığımız solak denge stoperi Marcano olabilir. Serdar/Ozan gibi 2 tane çok iyi hamleli stoperimiz var, ister üçlü defans oynayalım yanına Serdar&Ozan ikilisini koyalım ister dörtlü defans oynayım Nagatomo-Linnes- ve Ozan/Serdar ikilisinden birisini koyalım bence ihtiyacımız olan doğru adam Marcano. Acerbi için uzun süre bekledim olmadı Lazıo ellerine yar oldu :cry: bari Marcano için bir şansımız olsun

marcano ilac olur ilac, okadar soyledim bu adami alin diye sonra monchi kapti geldi adami,

Marcano - Ozan guzel olur Serdara begenmiyorum cok savruk

Fiziği gayet iyi

marcano isminin önce basında çıkması gerekir bu durumda

teknigine lafim yok lakin belhandayla ciddiyet konusunu tartismam bile, su an belhandayi ariyormuyuz dersek evet cok hisedildi yoklugu.
Dediğim gibi normalde ben Emre nin gelmesini istiyordum geçen sene.

Ama takımda bu kadar sorunlu tip varken yeni birisine gerek yok.

sent via GSC

Muriç aranan kan doğru karar h.o

Apo bu transferi hemşehrilik avantajıyla bitirmiş diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt